vonsakjakub Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Jasne mamsucho a aj filternovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 zkusím to: http://blog.autobazar.eu/jednoduchy-zlepsovak-ako-sa-zbavit-problemu-rosenia-okien-v-automobile-clanok1719.html?utm_source=FB&utm_medium=EvolutionMedia&utm_campaign=oktober Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giardino Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 zkusil´s? :-) Dej vědět... Odstraňuje ale jen důsledek.. Až překvapivě mně taky pomohl nový kabinový filtr.. ale po 3 měsících od výměny?? Možná taky záleží na značce filtru. Myslím ale, že celkově Climatronic je velmi zdraví prospěšný, protože (ne)schopností udržet stabilně požadovanou teplotu (nebo třeba odmlžit interier) efektivně trénuje naší přirozenou schopnost termoregulace! Pokaždé tak, když vystoupím ze svého milovaného supa jsem o trochu odolnější :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Koupil jsem polštářek přímo na zamlžování a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Fakt a kde? Já teda už vim proč se to mlzi, ale v tomto počasí bez garáže to do kupy nedam, někdy mi mírně teče za řidičem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Já to mám z APM, ale zahlídnul jsem to i třeba v Baumarktu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Teď mají v Baumarktu polštářek proti vlhkosti za stovku - je to v akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdeněkTr Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 ještě může sáknout topení, to pak je vlhko pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 a to myslis ako saknout topeni niekde sa dostava voda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdeněkTr Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 (editace) může sáknout samotné topení nebo nějaká hadice nebo něco netěsnit jak do toho jdou hadice z motoru ale to by jsi citil smrad v autě z chladici kapaliny neco jako tady v oktávce :-) http://forum.skodahome.cz/topic/108435-chlad%C3%ADc%C3%AD-kapalina-te%C4%8De-do-auta/ ještě jdou koupit takové připravky do chladiče že to ucpou takový prášek Editováno: 11. Únor 2016, autor: ZdeněkTr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbub Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Ahoj, mi se taky pořád mlží skla a to jsem vyměnil i ten kabinový filtr a pořád stejně. Jinak se mi objevuje vlhký koberec na straně řidiče tak přikládám i foto. Odkud se ta voda bere nevím mám kolem baterky průtokové kanálky čisté a žádná voda se tam nedrží tak pokud by někdo věděl díky za každou radu. Jinak prý je někde pod autem další odtokovy kanálek je to pravda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbub Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Problém vyřešen, měl jsem oddělenou krytku že spodu karoserie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdeněkTr Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Takovou tu kulatou ucpávku ? Velikost asi jako víčko od píva ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.