Přejít na obsah

Zahmlievanie skiel


jokonr

Doporučené příspěvky

neni to sice uplně optimální rada, ale zase se tim zabije víc much... NEch si vyměnit čelní sklo za el. vyhřejvaný. Jednak tim možná odstraníš doovod zatejkání - může zatýkat kolem okna a druhak - a to zejména - je tekonc v zimě k nezaplacení. Nelítáš ráno kolem auta jako wemeno se škrabkou. Nastartuješ, zapneš, počkáš minutku-dvě , setřeš a jedeš... to celé samozřejmě, že máš pojištěný čelní sklo... pak se to dá zaříditi... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To máš pravdu, moc optimální rada to není. A že jsi rovnou nenapsal - vyměň celý auto lol

Že se to sráží a namrzá v zimě je normál. Jestli parkuješ venku, tak si na přední okno něco dej-deku, karton nebo noviny.

Sice to vypadá hnusně, ale splňuje to účel... Nebo prodávají plachty na auta, ale nevím kde parkuješ (jestli za plotem či nikoliv)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

celý auto nééééé.... je na měm i foora dobrejch vecí... ;) v porovnani s kupou jinejch aut, se kterjma sem mel co do cineni je tohle vazne dobry kocar. kdo si chce uzit zamlzeny wokinka, at si poridi mondeo... tam je to v cene zajezdu. U supa to taky klidne muze byt drobna netesnost v radiatoru topeni, zatykani kolem okna... tech variant je fura...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mno tak u mě to samé, ale na předním okně pomohl použití spreje na rozmražování oken...vytřít do sucha, pak postříkat a rozleštit...ale zadní mi dneska zevnitř opět zamrzlo...ale v autě je prostě vlhkost....na botách naneseš sníh, ten roztaje a tím to asi bude...taky stojím venku :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 4 roky později...

C3avte chalani teraz mi nastal taki problem napr ked vonku prsi tak sa mi strasne rychlo zahmlievaju okna a to komplet vsetky a neviem prist cim to moze bit vo vnutri vlhkost nema pretoze som ju akoto povedat vlhcovacom a vybratim celeho koberca odstranil tu vlhkost takneviem cim sa mi tak strasne mozu zahmlievat a druhy problem strasne slabomi fukaju fukare tak cchem vediet ci nebude nahodou problem u vrtule fukara

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Za jízdy se okna se potí když je přepnuto na vnitřní okruh, takže bych zkontroloval jestli se opravdu vnitřní / venkovní okruh přepíná.

 

Zaparkované auto jsem nechával odstavené s "foukáním" směrovaným na nohy a ráno okno nebylo zevnitř opocené. Ale těžko z toho něco usuzovat, protože normálně okno nebývá opocené každé ráno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před zimou normální. Za léto se tam zkondezuje dost vody.

Jeslti máš v autě sucho a filtr nový, tak by se to mělo srovnat, delším topením...

Ale můžeš vytažení vlkosti pomoci, a zabírá to, je to takový polštářek a budeš se divit, jak se dokáže nasáknout (odkaz pouze informativní, dá se to sehnat i za kilo):

http://www.mujpramen.cz/produkty-odvlhcovac-do-auta-detail_890

Editováno: , autor: SUP1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...