Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte, na plecháčoch to nie je vidieť, ale na letných 17" ray to nevypadá moc dobre. Stačí menšia prehánka a odrážajúca sa voda mi zanechá na kotúčoch hnusný oranžový povlak.  :disgust:  Je to normálne? Viem, ono sa to obrúsi hneď na prvej križovatke, ale nedá sa tomu nejak predísť? Keď auto postojí dlhšie vonku a ono stále leje, tak po 2/3 dňoch to vyzerá katastrofálne  :kol-32:  Díky!

Jedině namazat konzervačním olejem  :kol-28:  To je samozřejmě vtip.

až půjdeš třeba v Praze, tak se dívej na luxusní auta, uvidíš to samé ( krom asi keramických brzd : )

nejlepší je denně jezdit  :kol-47:

hele ani denní ježdění nestačí :) já to tam mám vždycky když prší a to jezdím každý den :D Ale nějak to neřeším, hlavně že to parádně brzdí :)

Veru a pri prvom zabrzdeni to má asi o 30% vačší učinok- aspon ja som spozoroval. :kol-47:

já to tam mám samo taky, ale tím, že denně jezdím je to bez následků a zmizí to lehkým bržděním. pokud bych jel jednou za měsíc, taky by to bylo horší

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.