LeMo Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Ahojte, na plecháčoch to nie je vidieť, ale na letných 17" ray to nevypadá moc dobre. Stačí menšia prehánka a odrážajúca sa voda mi zanechá na kotúčoch hnusný oranžový povlak. Je to normálne? Viem, ono sa to obrúsi hneď na prvej križovatke, ale nedá sa tomu nejak predísť? Keď auto postojí dlhšie vonku a ono stále leje, tak po 2/3 dňoch to vyzerá katastrofálne Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Neřeš to. Nic s tím stejně neuděláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Jedině namazat konzervačním olejem To je samozřejmě vtip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 až půjdeš třeba v Praze, tak se dívej na luxusní auta, uvidíš to samé ( krom asi keramických brzd : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 nejlepší je denně jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 hele ani denní ježdění nestačí já to tam mám vždycky když prší a to jezdím každý den Ale nějak to neřeším, hlavně že to parádně brzdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Veru a pri prvom zabrzdeni to má asi o 30% vačší učinok- aspon ja som spozoroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 já to tam mám samo taky, ale tím, že denně jezdím je to bez následků a zmizí to lehkým bržděním. pokud bych jel jednou za měsíc, taky by to bylo horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.