Přejít na obsah

Piskanie

vonsakjakub

Doporučené příspěvky

Cavte no hladal  som tu nejaku temu o tom co tu budem pisat ale nic som nenasiel alebo som to mozno prehliadol:

Takze dneska ked som sa isiel previest tak ked som sa rozbehoval na stupni 1 tak som pocul s motora cudne piskanie ako nahle vysli otacky na 2000otacok tak to prestalo a zasa druhy stupen piskalo to a ked boli 2000 otacok zasa ticho tak neviem ci mam niekde prasknutu hadicu alebo co je to strasen pocut to piskanie ale turbo to urcite nieje a aj hadice som kojtroloval a nevidel som na nich nic poskodene ci prasknute takze neviem odkial ide to podi¨vne piiiiiiiskanie ale urcite niekde od vzduchoveho sYstemu ak mal niekto uz takyto problem alebo to tu iekde je poslite mi link ja si to prstudujem dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čus, koupil jsem superba 96kw a až u nás přestane pršet, kouknu na to, děla mi to samé.......asi od 1800ot. az to cca 2600 to piska a pak prestane, ja to typuji na napinaci kladku, nebo nejakou jinou remenici ..... takovy zvuk by nemela vydavat hadice ale vse je mozne....
Kazdopadne pokud se to nekomu stalo, taky by me zajimalo jak to vyresil ..... kdyz na miste zkousim vytocit motor do otacek tak to nepiska, jen za jizdy

Odkaz ke komentáři

Jsem známý tím, že kritizuji zvuky bez dalšího bližšího upřesnění.

Nebude tomu ani dnes. Zvuk je zvuk, takže od někud jde, že ano?! Když se to stává při těchto nízkých otáčkách, tak si vezmi nějakého kolegu, který bude šlapat na plyn a ty se u motoru podívej, odkud ty zvuky přeci vychází. A ať mi nikdo nezkouší tvrdit, že nejde pořádně zjistit, odkud ten zvuk jde. Jde, jen se trochu snažit.

Pískání může způsobovat naprosto cokoli

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Pánove máte v háji tlumič vibrací a díky tomu, že neplní funkci jak má tak může dokonce střihnout šrouby viděl jsem na vlastní oči. Pokud by jste kupovali nové šrouby určitě nekupujte bláto kupte pevnostní pořádne nanich nešetřit.

Pokud budete na tomhdle šetřit garantuji vám, že se vám to vysere po čase zase ....

Nový tlumič vibrací u SEBA vyjde na cca 2500 a je i s tou kladkou čili krásná cena a najede 200 taců vklidečku :-)

Odkaz ke komentáři

sup podla zvuku súdim že tam môžeš mať medveďa pod kapotou, prípadne skontroluj či v zadu na sedadlách nemáš nejaké dieťa, ktoré vydáva zvuky aké opisuješ -brm brm. je to iba môj nazor, chalani z fóra ti možno poradia viac. ak by to nebolo v tom skús kontaktovať užívatela satas a zajdi k nemu on ti to dá do kopy a bude to v "cajku"  (v žiadnom pripade neotvaraj kapotu a nikde nepozeraj, ešte by si na niečo prišiel sám a popri tom by si sa možno musel aj ohnúť alebo nebodaj lahnúť pod auto :kol-138: )

--- :kol-46:

Odkaz ke komentáři

• o 7 měsíců později...

Záleží jak vysoký tón to je. Jestliže to je na hranici slyšitelnosti a přestane při sešlápnutí brzdového pedálu, tak je provlém v těsnosti kolem brzdového válce  zasunutého do posilovače. Je na něm "O" kroužek a jestliže se časem omačká, podtlak vytváří vysoký tón.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...