MartinRT Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Dobrý den, dnes ráno jsem odvezl děti do školy a školky a chci znova nastartovat, jenže mi tam nešel zastrčit klíč. Na konci zámku spínací skříňky byl váleček z fotografie vedle klíče, je magnetický, má vlastnosti jako magnet. Vydloubl jsem ho šroubovákem, nastartoval a odjel do práce. Nevíte k čemu je tam tento váleček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoschWinx Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 to je čip který čte imobilizér a rozeznává správnost toho klíče patří na ten klíč co máš na fotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) Čip je v klíčku a je to váleček. Ten kulatý magnet vím, že je ve spínačce, ale k čemu slouží-nevím. Navíc klíč je mosaz tudíž nemagnetický. Čip v klíčku čte čtecí cívka, která je okolo spínačky. Editováno: 4. Únor 2015, autor: misumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 To vypadá na část vypínacího kontaktu po vytáhnutí klíčku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.