ELXEL Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Moment, to tam přece je. Krátký stisk vypne ASR, dlouhý dá ESP sport (aspoň u RS). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Nemám to tam. A jak jsem to tak vypozoroval na různých forech, tak to mají asi jen auta 4x4 a/nebo RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Tak to koukám, myslel jsem, že to mají všechny oktávky. Už proto, že občas je šikovné protiprokluz vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raadio22 Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Přesně tak, podsvícení mi nevadí, už jsem si našel optimální nastavení a nemám potřebu ho pořád přenastavovat a to v autě trávím hodně času, né jen víkend a nákup. Nicméně vypnout ASR či ESP tlačítkem by se opravdu hodilo. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.