vick Vloženo 30. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 výborně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Jj Tony říkal že přijede a se čtyrmi kruhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Tak tak. Ale šoupneme stranou tu jeho třílitrovou plečku... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Přijeďte jenom Supem chlapi ne že bych měl něco proti audinám, ale jeto přecijenom sraz Superbů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 (editace) No na Bystřičce neni zrovna moc místa Editováno: 1. Červen 2014, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Nazdárek parto Taky nemám nic proti AUDI A Tony je supr chlapík zdravím Ale taky bych tam rád viděl jen jedničkový Sup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Vyřídím Když tak to odstaví úplně někde bokem a bude se jezdit Supem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Jasan na auta nehleďme.David taky přijede passatem a svět se nezboří.Postavíme auta do dvou řad.Stejně tam budem jen my a bude to cajk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Supaci a na mě jste zapoměli, že jo. Tak mě tam namalujte i s mojů ja. A kdybych si mohl objednat tů chatrč co jsem měl posledně předem děkuji organizatorům Vítovi a Hanysovi čůs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Tatínku, dceruška už tě nahlásila :-* I brášku Pojedeme celá Supí rodinka Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Kapica Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 (editace) Tak po nevydařené Šumavě, se tohoto srazu chci zůčastnit na 100%, protože to zaprvé nemám daleko a za druhé davám auto uspěšně do kupy abych se za něho potom vedle tech vašich nemusel stydět Editováno: 10. Červen 2014, autor: Radim Kapica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 (editace) Nebudeš, neboj, já mám pelech a na posledním srazu to nikomu nevadilo :-). Možná to bylo tím, že většina byla pod vlivem Ale budu méně skromný, zas až takový pelech to není Editováno: 6. Červen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 ale ty nás odbouráš naprosto luxusním poslechem zase 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Radku blbneš abysme zapomněli?Tebe se už po pravdě ani nikdo neptá,protože to víme a počítáme s tím.Takže toho se neboj.Chatku máš jak minule. Supe sám jsi viděl o čem je sraz ne?Předvádíme,ale nemachrujeme.Kecáme,pijeme,jíme a sbíráme moudra.Je to tak všude.Takže jestli je auto takové nebo makové není podstatné 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 (editace) pravda pravda, nemachrujeme ale rozdelavame na šroubky:-D Editováno: 6. Červen 2014, autor: KubinoS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Jj přesně tak Jako například: Já bych to sundal ! Nárazník dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Ve finale nesel. Nastesti. Ale svetlo jeste nefunguje. Schanim ten starter. Dawe mi nabizel celou lampu ale to mi prijde zbytecny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Tak zase jestli je za pěkný peníz tak proč ne A když tak budeš mít do rezervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Jako je ale nechce se mi kupovat cely svetlo. Sem na vazkach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 To víš to už je na tobě A jestli je v pěkným stavu,že by jsi nemusel ani leštit bral bych Vyměníš kus za kus a seš bez práce celkem Ale je to na tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 25. Červen 2014 Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 Už je Září? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 Kééééž by Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 (editace) Draci, taky se hlásím... poprosím chatku pro dva .... sobota, neděle Editováno: 27. Červen 2014, autor: Torreto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 Hanys připiš Radima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 Však tam je už od včerejších 19:07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.