Červen 1, 201411 r Přijeďte jenom Supem chlapi ne že bych měl něco proti audinám, ale jeto přecijenom sraz Superbů
Červen 2, 201411 r Nazdárek parto Taky nemám nic proti AUDI A Tony je supr chlapík zdravím Ale taky bych tam rád viděl jen jedničkový Sup
Červen 2, 201411 r Autor Jasan na auta nehleďme.David taky přijede passatem a svět se nezboří.Postavíme auta do dvou řad.Stejně tam budem jen my a bude to cajk.
Červen 5, 201411 r Supaci a na mě jste zapoměli, že jo. Tak mě tam namalujte i s mojů ja. A kdybych si mohl objednat tů chatrč co jsem měl posledně předem děkuji organizatorům Vítovi a Hanysovi čůs.
Červen 6, 201411 r Tak po nevydařené Šumavě, se tohoto srazu chci zůčastnit na 100%, protože to zaprvé nemám daleko a za druhé davám auto uspěšně do kupy abych se za něho potom vedle tech vašich nemusel stydět Upraveno Červen 10, 201411 r od Radim Kapica
Červen 6, 201411 r Nebudeš, neboj, já mám pelech a na posledním srazu to nikomu nevadilo :-). Možná to bylo tím, že většina byla pod vlivem Ale budu méně skromný, zas až takový pelech to není Upraveno Červen 6, 201411 r od SUP1
Červen 6, 201411 r Autor Radku blbneš abysme zapomněli?Tebe se už po pravdě ani nikdo neptá,protože to víme a počítáme s tím.Takže toho se neboj.Chatku máš jak minule. Supe sám jsi viděl o čem je sraz ne?Předvádíme,ale nemachrujeme.Kecáme,pijeme,jíme a sbíráme moudra.Je to tak všude.Takže jestli je auto takové nebo makové není podstatné
Červen 6, 201411 r pravda pravda, nemachrujeme ale rozdelavame na šroubky:-D Upraveno Červen 6, 201411 r od KubinoS
Červen 7, 201411 r Ve finale nesel. Nastesti. Ale svetlo jeste nefunguje. Schanim ten starter. Dawe mi nabizel celou lampu ale to mi prijde zbytecny.
Červen 7, 201411 r To víš to už je na tobě A jestli je v pěkným stavu,že by jsi nemusel ani leštit bral bych Vyměníš kus za kus a seš bez práce celkem Ale je to na tobě
Červen 27, 201411 r Draci, taky se hlásím... poprosím chatku pro dva .... sobota, neděle Upraveno Červen 27, 201411 r od Torreto
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.