Airman64 Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Jasne ja nepsal, že si máš shánět ubytování ja se pouze ptal kdo snese v chatce další pár třeba :-) A ty jsi napsal, že ti nekdo dalsi v chatce nevadi ne? :-) Během pondělka uterka sme dám přesný rospis kdo s kým a kde :-D :-D a pak to nechám na dotyčných jestli chcou jet tak musí k někomu do chatičky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 No ok, zatial si nechavam rezervaciu v susednom Penzione. Je to izba s toaletami, takze troska luxusu oproti tym chatkam . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 My Honziku prubnem ten stan s moji, prosim. Auto nechame stat venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 (editace) Laame pokud chces ale byt vedle nic se nedeje Neni problem jen potrebuju vedet at vim jestli do chatky dat nekoho jineho :-) Michale jasne jasne počitam s tím :-) Editováno: 26. Červenec 2014, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 (editace) zatial som vedle, ja totizto strasne chrapem po tolko piv a skotskej . Editováno: 26. Červenec 2014, autor: Laam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Tak misto tebe mohu teda ubytovat nekoho jineho jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 kludne pane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Zdar, jen doplním že se budeme snažit dorazit už v pátek. Takže pá-ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Otázka na tělo: Co tam točí za pívo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 V kempu hospoda néni. Nejbližší hospoda je asi 600m ale pěkně do kopce Spíš to zavání vlastníma bečkama s chlazením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Je to jak píše MrChodny, pije se z vlastních zdrojů, lahváček, škopíček a jedeš Ale tady by už ta bečka bodla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Tady by nebyla marná béčka,pravda ze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 take se priklanim k te becce. ta vycepna je daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael91 Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Počítáte se mnou ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Ano bratře Na první stránce je seznam aut - osob Jen napiš od kdy do kdy Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Tak kdo si vezme na starost pivko?Já bych sud vzít mohl, pípu nemám a blbý je, že přijedu až v pátek večer nebo sobotu ráno a odjíždím v neděli po snídani. To byste měli suchá hrdla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Tak s kým budu bydlet ? No vidím to asi ,že budu muset vzít tu naší pípu z hospody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 (editace) CHATKY NA první stránce tématu zde odkaz pro tygry co to nemohou najít : http://forum.skodahome.cz/topic/128617-podzimní-sraz-2014-na-bystřičce/?p=1909881 Jinak Radimovi Kapicovi jsem psal sz pred pár dny a stále neodepsal tak nevim co a jak.... Je možné, že jsem udělal někde chybu v ubytování popřípadě překontrolujte a napiště mě SZ. SZ! ať nezahlcujeme vlákno .... Editováno: 11. Srpen 2014, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Spolunocležníci, rezervuji si postel jako minule ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hitmann47 Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 já taky sobotní návštěva vezmu si spacák, kdyby se náhodou protáhla do neděle:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael91 Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 (editace) No já už si myslel, že jste na mě zapomněli ...... Těším se na chatu č. 4 Editováno: 31. Červenec 2014, autor: Michael91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 No to bude veselo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Jinak chlapi já už tam budu od čtvrtka od 10:00 ráno a určitě mám v plánu pak jít na oběd k Mokrošům takže mi dejte kdyžtak vědět kdo se kemě přidá už ve čtvrtek na obííídek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Já myslím že s Kubinosem a jeho rodinkou tam do oběda budem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Krása krása :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.