SUP1 Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 (editace) Díky, už jsem koukal do seznamu Taky jsem zvědavej, kolik bude Supů, vypadá to na větší účast, než minule... Asi mě to začlo bavit Editováno: 22. Srpen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Michale myslel sem poslední sraz co jsme byli na Bystřičce No uvidíme letos kdo dojede a nedojede, vidím že se to pořád mění jako počasí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 jo tak,tak to sem nebyl. ale ted uz jezdit budu,dokavad bude sup teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Tak uz se nam to zase pekne priblizilo :-). Jen to pocasi bude asi na sustaky s vetrovkou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 29. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2014 Počasie doladíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 29. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2014 na Bystřičce jak jsme v neděli odjížděli tak bylo sluníčko :-) Teďkom bude všechny čtyři dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 uz je to sakra blizko, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Ahoj, nalakovano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 5. Září 2014 Sdílet Vloženo 5. Září 2014 este nee, v pondelok. normalne problem zohnat dobrého lakirnika a v primeranej cene . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majo777 Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 ahojte, kto ide z SK na zraz? ak tak by sme tam mohli ist spolu, ak to ma niekto po ceste okolo ZA-PB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 no ja urcite pojdem smer MAKOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 (editace) Tak už se nám to pěkně blíží. Co se dívám tak to bude celkem 28 aut. Z toho 24 SuperBů 1. generace, 1 Superb 2. generace (3.6 FSi), dále Passat CC, od Supa1 kamoš s A6 a s čím dojede Drak z Okurkova nevím... Doufejme že ještě někdo přibude a snad nikdo neubyde Co jezdím na srazy, tak to bude asi rekord v počtu Superbů, a už mezi námi bude i Edition100, L&K stále chybí i když na fóru jsou, boužel nejezdí, Škoda... Editováno: 8. Září 2014, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 Prosiiim pojede nekdo od Plzne a nebo popripadne prosim nase Prazske aby dali info kdy vyrazi ? Pridal bych se k nim :-). Tak Stepane doufam,ze mi v tom nenechas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 8. Září 2014 Sdílet Vloženo 8. Září 2014 škoda, že to nakonec dopadlo, že nedorazím, ale na příští sraz si mě dopište :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 To jsem zvědavej, kolik cestou předjedu Supů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 nejspíš pojedu v pátek, a bavili jsme se o víkendu s filipem, že by jsme dohodli nějakej vláček, takže se k nám můžeš připojit, asi ještě majklsup23 by se k nám mohl přidat, ale to bych řešil v týdnu co to bude kde a v kolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Taky se pridam do kolony ale v brne se chci zastavit v muzeum toho tela. Tak jeste uvidim v kolik pojedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 tak to je docela na dýl, byl jsem na tom před pár lety jak to bylo v Praze a je to cca na 25 hodky aby si to člověk užil, a stojí to za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 My jedeme v pátek kolem 18:00 z Brna:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Jeste to musim promyslet jak to bude nejlepcejsi. Kazdopadne vyrazim v rannich hodinach cca 6. A na jak dlouho ze to cca je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Ja mel v planu vyrazit ve ctvrtek :-). Ale zase bych to nerad drtil sam :-). Rad bych taky kolonu :-). Tak kdyz tak dejte sem info kdo poleti smer Praha a nebo Plzen :-).a v kolik a kdy ? Dekuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 já chtěl jet taky ve čtvrtek, ale se ženou a tim pádem i s malou to vypadá bledě, honzo ještě ti upřesním v příštím týdnu, na sraz se moc těšila, jelikož minule jste jí všichni nadchly jak jsme super banda, ale ležela v nemocnici cca 14 dní, teď už je doma, ale ještě musí ležet, tudíš uvidíme dle další kontroly, podrobnosti na srazu a pokud by nejeli, tak pojedu určitě až v pátek, vzhledem k volnu co mám už na čtvrtek, tak půjdu skouknout autoshow na výstaviště, takže tak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 taky sme byli nadseny ze vsech supaku , Jinak pozdravuj Miu a Viki ) a vyrazim okolo 6 hodiny z domova. takze bando uz se tesim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Hmm, pocasi je takove typicky srazove tak snad to nevydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 No šak právě že ono se to teď vypršává aby sme na sraze měli jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.