kstehno Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Tak jsem před měsícem řešil HF do auta a nikde jsem pořádně nenašel jiné informace než k origo GSM II a standartnímu přídavnému Parrotu. Proto jsem po instalaci a zkušenostech sady FISCON bluetooth založil toto téma, kdyby nekdo potřeboval nějaké info. Sada: FISCON bluetooth hansfree Basic Dúvod nákupu: Hodně za jízdy telefonuji a byl jsem zvyklý z předchozí Fabie s GSM II používat telefon přes MaxiDOT a ovládací páčku. Moje požadavky: Co nejmenší zásah do palubní desky a pokud možno využití ovládacích prvků auta. Nakonec jsem našel ideální sadu která nahrazuje škodovácké GSM II a funguje dosti podobně. Cena a instalace: Celková cena s instalací vycházela na 7 990,- , což není zrovna málo ale když jsem si srovnal všechna pro a proti tak jsem se rozhodnul pro HF. Instalace trvala kolem 45 minut a probíhala bez jakékoli komplikace, nakonec se vše odzkoušelo a mohl jsem jet. Funkčnost: po otočení klíčkem se spárovaný telefon připojí bez jakéhokoli zvukového znamení (zde je rozdíl oproti GSM II které při připojení telefonu ztlumí rádio a hlasitě pípne). na MaxiDOTu je položka telefon ve které naleznete Tel.seznam , Volana cisla ,Prijata vol. , ..... (opět rozdíl oproti GSM II které zobrazuje název operátora , telefonu a signál , a ža teprvé poté hovory atd....) příchozí hovor je na obou zařízení stejný, pokud je třeba zobrazená spotřeba tak se při volání oběví příchozí hovor jméno a číslo "příjmout nebo odmítnout". Zde se vše volí a potvrzuje levým kolečkem na volantu. Pokud je z výroby GSM HF tak se příjmá tlačítkem sluchátka na volantu. pouštění hudby mě hodně překvapilo protože přez volant zapnete A2DP a telefon i v zamknutém stavu pustí poslední věc která byla přehrávaná. Potom můžete přímo na volantu přepínat hudbu "předchozí skladba , další skladba a stop". Já osobně poslouchám audioknihy a když jsem pauznul knihu a přišel do auta a aplikaci už jsem měl dávno vyplou, tak při zapnutí A2DP pokračovala kniha a ne písnička což jsem velice uvítal. Pro lepší představu přikládám fotografie, kde je vidět jediný zásah do interieru a to mikrofon. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gary90 Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Zdravim, jaká firma ti to montovala. Řeším to teď taky. Moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Také mám na něco takového zálusk,tak potom dejte vědět jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Pánové, slyšeli jste někdy o GSM III Premium? Vy tu objevujete ameriku, přitom výše uvedená sada je originál a sežene se do 5tis s přehledem.. Vše je schované a bez zásahu do čehokoliv. Podle jednotky umí cokoliv (např. i wifi hotspot, psát a přijímat SMS apod). Trochu pohledejte v sekcich Octavia 2 a Superb 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.