Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chlapi sice mi zatial vsetko slape ako ma ale vsimol som si ze vymenit ziarovku v smerovkach v prednych svetlometoch bude asi zabava...v navode som nenasiel nic ..menil to niekto alebo aspon to niekto skusal?

btw. mam klasika halogeny nie xenon

Citace z manuálu: "V tomto Návodu k obsluze je popsaná pouze výměna žárovek, které je možné měnit svépomocí a při jejichž výměně se nepředpokládají vážnější komplikace. Výměnu ostatních žárovek provádí odborný servis." Že by to byl tento případ?

tak nějak! souhlas.... to bylo už u první Fábie, kde se musela u některých motorizací vyndat baterka nebo sání, podle toho na které straně to bylo...

popravdě, aut jsem měl již několik, ale co mi až kam paměť sahá blinkrové odolné žárovky jsem nikdy neměnil...

• Autor

ale ano ano viem ze je to ten pripad len je zaujimave ze je tam miesta dost ale oni tam proste neurobili otvor...no a co sa vymeny tyka menil by som ich koli farbe...myslim tym aby nevypadali oranzovo ale napr strieborne....ani ja sa nepamatam zeby mi chcipla ziarovka v blinkroch

• Autor

ano vypada to tak ale rozhodne to robit nebudem...skoda troska ma to hneva ale zmierim sa s tym

Se vrta dura dyztak a zadela krytkou

• 4 roky později...

Ahojte. Akurat to riesim. V skodovke mi povedali ze naraznik musi ist dole, svetlo von, do svetla sa vyreze otvor, a potom sa objedna servisna krytka (6€) s tesnenim a dvoma skrutkami a nasrubuje sa na ten vyrezany otvor. Chcu za to 80€, inac ziarovka do prednych smeroviek stoji 30€. Chore..

tu je navod ako nato bez zhadzovania naraznika 

misor1994 - myslím, že tu ale chlapi řeší přední žárovky, speciálně před FL, protože FL není problém. ;)

@Zdenek PastorekNo ved v tom vlakne je aj navod na predne svetla, konkretne tu 

;) treba si precitat skor, nez nieco napises :) sam som tie ziarovky menil a je to des.

Upraveno od misor1994

Na FL to už vyřešili, což mě potěšilo, takže toto mě naštěstí nepotkalo. :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.