matesfox Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 promiňte že zakládam toto téme ale nikde sem nenašel mojí odpověd ani v druhém fóru,mám Octavii 1,9TDI 66kw AHF a chci se zeptat zda tam můžu dát vstřiyk z 81kw bez jakyhkoliv problému zda to poejde na těch "81kw" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effo Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Já se taky přidám s otázkou :-) našel jsem postup na výměnu vstřiků a práce finišuje seřízením na ECU přez vag... citace: Při zahřátém motoru (velmi důležité!) na volnoběh, s veškerým příslušenstvím vypnutým, připojte VAG COM a jděte na položku 01 – Motor. Nalogujte se za použití login 12233. Jděte na Adaptaci, vyberte Blok 1. Hodnota by měla být standardně 32768 a měli bystě vidět pole, které indikuje množství paliva, které je vstřikováno v mg/R. Je dobré nastavit vstřikované množství paliva v rozmezí 3.0 – 5.0 mg/R. Změňte hodnotu o 100. Otestujte, abyste viděli, co se stane s množstvím. Pokud chcete zvýšit vstřikované množství, snižte adaptační hodnotu o 100. Hrajte si s tím, dokud se nedostanete do požadovaného rozmezí a stiskněte Uložit. Pokud Váš motor běží bez problémů, nemusíte mít strach. Zajímá mě, jak moc hodnotu můžu snížit aby mi neukápl vstřik a nevypálil mě díru do bloku. jde mi o zvíšení množství paliva :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Ahf je len 81kw čiže ak máš ahf nemáš 66 kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 V tom případě je tam dát může a těch 81 kW bude mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeITeeR Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Zdravim. Mam rv 99, 66kw, agr. Ptam se, kdyz tam dam vstriky z 81kw, jestli musim vymenit i cerpadlo nebo cokoliv dalsiho jinyho ? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cinek Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 (editace) Dat je tam muzes, pojede to o trochu lip, mozna se trosku zvedne kourivost. Pokud by jsi to chtel opravdu vse korektne a vyuzit cely jejich potencial a bez koure, musel by jsi navstivit upravce , ktery provede patricne upravy a korekce v RJ. Rozhodne nejezdi ale k prvnimu troubovi ktereho najdes na internetu, co to dela nekde na parkovisti za 2500,- , to jsou lidi ktery tomu nerozumi, maji jen notebook a kabel z Ciny a ve vysledku vic zkurvi. Pouze osvedcene upravce, na ktere si muzes najit recenze, hodnoceni, doporuceni. Za sebe mohu doporucit http://www.tdifun.cz/ Ladim zde uz spoustu let a vzdy naprosta spokojenost Editováno: 30. Září 2014, autor: cinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.