Aidolon Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 (editace) Dobrý taky bylo, když mě zastavila hlídka ve 2 hodiny ráno v Plzni a na otázku kam jedu, jsem pravdivě odpověděl, že z Rakovníka do Kladna. Samozřejmě následovala otázka, jestli jsem nepožil Máme každej rok školení řidičů a školitel nás poučil, že na otázku kam jedeš máš odpovídat, že do toho jim nic není... to samý, jako že při řízení auta máš u sebe mít jen řidičák a doklady k autu,,,a nemaj právo chtít občanku. Tu jim ukážeš až když třeba vystoupíš... nemáš tak úplně pravdu. Radši než na názory nějakýho čičmundy si udělej vlastní úsudek: prokázání totožnosti znamená prokázání jména, příjmění, narození a bydliště (a koukni na řidičák, jestli tam máš adrese - asi ne, co?). Prokázání totožnosti po tobě může chtít při spáchání přestupku - a to jakkéhokoliv i při řízení vozidla. Tím pádem se pak vystavuješ riziku, že budeš předveden ke zjištění totožnosti a mně by to za tu hodinu ztracenou někde na nějaký služebně nestálo. přesný změní § tu vypisovat nebudu. najdi si zákon o policii a přestupkový zákon a počti si. Zásadním problémem je, že jsou u nás policajti málo vzdělávaní a druhá chyba je, jak jsou u nás vnímaní. To není nějakej pitomec co stojí u silnice, případně nějaká kráva... To je nejnižší článek státní správy!!! On představuje státní moc! A z toho se odvíjí všechno další. Stát je mocenská organizace a je dobře legislativně vybavena... Jen málo policistů však zná všechno co můžou... dobře pro nás... když jsem nedávno, v rámci studia na započet ze správního práva, nalezl jeden velmi zajímavý § v zákoně o -městské policii, který v takovém změní v zákoně o Policii ČR není a je třeba si pomáhat jiným § (je tam potřeba ještě jeden úkon učinit navíc - je to zcela legální!!!!), tak by bylo možné jej užít per analogian... no ale vysvětlujte průměrnému policajtovi co to je... a tak je to se vším. Kdybys narazil na policistu, který si chce hrát a má znalosti (už jsem měl tu čest), tak věř, že neuspěješ! S ničím! Vždycky si najde skulinu na čem Tě potrápí atd... Editováno: 6. Červen 2007, autor: Aidolon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Dobrý taky bylo, když mě zastavila hlídka ve 2 hodiny ráno v Plzni a na otázku kam jedu, jsem pravdivě odpověděl, že z Rakovníka do Kladna. Samozřejmě následovala otázka, jestli jsem nepožil Máme každej rok školení řidičů a školitel nás poučil, že na otázku kam jedeš máš odpovídat, že do toho jim nic není... to samý, jako že při řízení auta máš u sebe mít jen řidičák a doklady k autu,,,a nemaj právo chtít občanku. Tu jim ukážeš až když třeba vystoupíš... nemáš tak úplně pravdu. Radši než na názory nějakýho čičmundy si udělej vlastní úsudek: prokázání totožnosti znamená prokázání jména, příjmění, narození a bydliště. Prokázání totožnosti po tobě může chtít při spáchání přestupku - a to jakkéhokoliv i při řízení vozidla. Tím pádem se pak vystavuješ riziku, že budeš předveden ke zjištění totožnosti a mně by to za tu hodinu ztracenou někde na nějaký služebně nestálo. přesný změní § tu vypisovat nebudu. najdi si zákon o policii a přestupkový zákon a počti si. Zásadním problémem je, že jsou u nás policajti málo vzdělávaní a druhá chyba je, jak jsou u nás vnímaní. To není nějakej pitomec co stojí u silnice, případně nějaká kráva... To je nejnižší článek státní správy!!! On představuje státní moc! A z toho se odvíjí všechno další. Stát je mocenská organizace a je dobře legislativně vybavena... Jen málo policistů však zná všechno co můžou... dobře pro nás... když jsem nedávno, v rámci studia na započet ze správního práva, nalezl jeden velmi zajímavý § v zákoně o -městské policii, který v takovém změní v zákoně o Policii ČR není a je třeba si pomáhat jiným § (je tam potřeba ještě jeden úkon učinit navíc - je to zcela legální!!!!), tak by bylo možné jej užít per analogian... no ale vysvětlujte průměrnému policajtovi co to je... a tak je to se vším. Kdybys narazil na policistu, který si chce hrát a má znalosti (už jsem měl tu čest), tak věř, že neuspěješ! S ničím! Vždycky si najde skulinu na čem Tě potrápí atd... Moudrá to slova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Dobrý taky bylo, když mě zastavila hlídka ve 2 hodiny ráno v Plzni a na otázku kam jedu, jsem pravdivě odpověděl, že z Rakovníka do Kladna. Samozřejmě následovala otázka, jestli jsem nepožil Máme každej rok školení řidičů a školitel nás poučil, že na otázku kam jedeš máš odpovídat, že do toho jim nic není... to samý, jako že při řízení auta máš u sebe mít jen řidičák a doklady k autu,,,a nemaj právo chtít občanku. Tu jim ukážeš až když třeba vystoupíš... nemáš tak úplně pravdu. Radši než na názory nějakýho čičmundy si udělej vlastní úsudek: prokázání totožnosti znamená prokázání jména, příjmění, narození a bydliště. Prokázání totožnosti po tobě může chtít při spáchání přestupku - a to jakkéhokoliv i při řízení vozidla. Tím pádem se pak vystavuješ riziku, že budeš předveden ke zjištění totožnosti a mně by to za tu hodinu ztracenou někde na nějaký služebně nestálo. přesný změní § tu vypisovat nebudu. najdi si zákon o policii a přestupkový zákon a počti si. Zásadním problémem je, že jsou u nás policajti málo vzdělávaní a druhá chyba je, jak jsou u nás vnímaní. To není nějakej pitomec co stojí u silnice, případně nějaká kráva... To je nejnižší článek státní správy!!! On představuje státní moc! A z toho se odvíjí všechno další. Stát je mocenská organizace a je dobře legislativně vybavena... Jen málo policistů však zná všechno co můžou... dobře pro nás... když jsem nedávno, v rámci studia na započet ze správního práva, nalezl jeden velmi zajímavý § v zákoně o -městské policii, který v takovém změní v zákoně o Policii ČR není a je třeba si pomáhat jiným § (je tam potřeba ještě jeden úkon učinit navíc - je to zcela legální!!!!), tak by bylo možné jej užít per analogian... no ale vysvětlujte průměrnému policajtovi co to je... a tak je to se vším. Kdybys narazil na policistu, který si chce hrát a má znalosti (už jsem měl tu čest), tak věř, že neuspěješ! S ničím! Vždycky si najde skulinu na čem Tě potrápí atd... Moudrá to slova takový jsem já nuf nuf samochvála? nebo co to tu smrdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Dobrý taky bylo, když mě zastavila hlídka ve 2 hodiny ráno v Plzni a na otázku kam jedu, jsem pravdivě odpověděl, že z Rakovníka do Kladna. Samozřejmě následovala otázka, jestli jsem nepožil Máme každej rok školení řidičů a školitel nás poučil, že na otázku kam jedeš máš odpovídat, že do toho jim nic není... to samý, jako že při řízení auta máš u sebe mít jen řidičák a doklady k autu,,,a nemaj právo chtít občanku. Tu jim ukážeš až když třeba vystoupíš... nemáš tak úplně pravdu. Radši než na názory nějakýho čičmundy si udělej vlastní úsudek: prokázání totožnosti znamená prokázání jména, příjmění, narození a bydliště. Prokázání totožnosti po tobě může chtít při spáchání přestupku - a to jakkéhokoliv i při řízení vozidla. Tím pádem se pak vystavuješ riziku, že budeš předveden ke zjištění totožnosti a mně by to za tu hodinu ztracenou někde na nějaký služebně nestálo. přesný změní § tu vypisovat nebudu. najdi si zákon o policii a přestupkový zákon a počti si. Zásadním problémem je, že jsou u nás policajti málo vzdělávaní a druhá chyba je, jak jsou u nás vnímaní. To není nějakej pitomec co stojí u silnice, případně nějaká kráva... To je nejnižší článek státní správy!!! On představuje státní moc! A z toho se odvíjí všechno další. Stát je mocenská organizace a je dobře legislativně vybavena... Jen málo policistů však zná všechno co můžou... dobře pro nás... když jsem nedávno, v rámci studia na započet ze správního práva, nalezl jeden velmi zajímavý § v zákoně o -městské policii, který v takovém změní v zákoně o Policii ČR není a je třeba si pomáhat jiným § (je tam potřeba ještě jeden úkon učinit navíc - je to zcela legální!!!!), tak by bylo možné jej užít per analogian... no ale vysvětlujte průměrnému policajtovi co to je... a tak je to se vším. Kdybys narazil na policistu, který si chce hrát a má znalosti (už jsem měl tu čest), tak věř, že neuspěješ! S ničím! Vždycky si najde skulinu na čem Tě potrápí atd... Moudrá to slova takový jsem já nuf nuf samochvála? nebo co to tu smrdí Jj, s policajtem se nemá cenu hádat, když chce, tak si vždy něco najde, ael jako psychologický nástroj je dobré si opsat služební číslo, to znejístí snad každý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 (editace) Jj, s policajtem se nemá cenu hádat, když chce, tak si vždy něco najde, ael jako psychologický nástroj je dobré si opsat služební číslo, to znejístí snad každý To bych zas az tak netvrdil, tim ho akorat nastves nebo rozesmejes, protoze vi, ze ty mu nemuzes vubec nic... Editováno: 6. Červen 2007, autor: Farnell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.