Dave33 Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Tohoto hada na suchý zip jsem dostal od kamaráda v Německu. V eshopu škodovky jsem to nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 To je hééézký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Fakt pěkné a praktické, ale žeby jen pro západoněmecké soudruhy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 3. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 A cena 6 západoněmeckých grošů což jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 žeby jen pro západoněmecké soudruhy? vyzerá to tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 http://www.shop-auto-welz.de/Zubehoer/Skoda/Citigo/Orderly-Gepaeckfixierung::534.html to je ono, ale za více jak dvojnásobek ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armos Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 http://www.autos-erleben.de/zubehoer-artikel/orderly.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 moc pěkné,u nás se to nedá koupit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 no já som to nikde nenašiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 Zmenila se nejak situace a da se to u nas koupit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.