Jakub1989 Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Dne 2.černa k ranu někdy přímo doma na zahradě!!!V nejmenované vesnici 15 km od Mladé Boleslavi! Chtěl bych jsem Vás poprosit.....kdyby jste náhodou někdo zahlídl zlatou metalízu Octavii II. 1.9 tdi. hatchback, původní SPZ 3SC 55-92 (teď už asi jiná), záchytným bodem jsou lehce promáčklé levé dveře u řidiče + kapota, originální kola škoda + nové znaky na celém autě, lehce ztmavená okna, VIN TMBS21Z852006880Kdyby jste náhodou někdo podobné auto zahlídl a bylo Vám díky těmto údajům povědomé....prosím ozvěte se mi na email jakub.riha89@seznam.cz!Nebo rovnou volejte polici 158!!Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 bylo nějáké zabezpečení???? Nebo pojistka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub1989 Vloženo 11. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Jo zabezpeceni bylo construck a pojistka taky byla ale clovek za to co mi vyplati takove auto uz nekoupim:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.