Publikováno Červen 4, 201411 r Právě jsem nakoupil jedničkovýho kombíka benzín 74kW rok 2000. Historie pochybná ale cena na druhou stranu zanedbatelná. Na první pohled vše funguje, motor jede, nikde žádný hluk. A já se ptám - co hned po koupi důkladně zkontrolovat a co případně rovnou preventivně vyměnit? Já mám zatím dva kandidáty - olej určitě vyměnit. No a pak bych nějak rád zkontroloval stav rozvodů - ale jde tam vůbec pohledem poznat stav/stáří? Dík za názory
Červen 23, 201411 r Myslím že určite všetky filtre pozrieť a vymeniť, olej, kontrola bŕzd. Neviem čo so mnou budú klubáci súhlasiť ale stav rozvodov zistíš aj pri kontrole remeňa, keď je starý je popraskaný, a vidno že je súci na výmenu.
Červen 23, 201411 r Ja som hneď menil olej, všetky filtre, aj peľový, brzdovú kvapailnu, otvoril som brzdy a pozrel servo. Klima - kontrola a doplnenie naplánované na leto. Upraveno Červen 23, 201411 r od Effendi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.