Radovan Hemi Janousek Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Zdravím, na Octavce mám vylakované xenony (viz níže) a rád bych vylakoval i blinkry, neví někdo jak do nich aniž bych je zničil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusl Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 skús ich nahriať teplovzduškou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radovan Hemi Janousek Vloženo 5. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Bohužel odzkoušeno, jsou nalepené něčím tvrdým, nic podobného silikonu nebo jiným lepidlům..:/ doufám jen že nejsou zatavené..:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusl Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 tak opatrne rozrezať a potom zalepiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adoks Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 (editace) Viděl bych to na zatavení. Takovou tou micro bruskou nasadit kotouček flexi a opatrne po obvodu rozříznout, poté slepíš vteřinovým lepidlem středním a stříknout aktivátorem, obojí koupíš v modelářských potřebách. Je to vteřiňák v lahvičce naneseš sesadíš a někdo na to stříkne ten aktivátor ve spreji, okamžitě to chytí a drží. Jo ještě zvenku to oblep tou papírovou páskou, ten aktivátor může zmatnit ten plast, tak ať to je co nejtenčí spoj, stačí když se dostane na to lepidlo. Editováno: 5. Červen 2014, autor: adoks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 ... a, tohle není řešení: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/svetla-blikace-tuning/predni-blikace/skoda-octavia-01-pr-blikac-facelift-depo-kompletni-pravy-id:6394.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radovan Hemi Janousek Vloženo 5. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Na ty z obautodílů už jsem koukal, je to černý chrom a já mám ty světla v matu, vypadalo by to divně, proto bych je rád vzal rovnou lakem.. jinak to modelářské lepidlo by mohlo být OK! díky za radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.