LiveBomb Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Ahoj, mám takový problém. Na sahaře mi neustále beží ventilítor (mám jen jeden, velký) pokud je zaplá klima. Nejvíce je to poznat po vytažení klíčku ze zapalování, kdy ventilátor vrčí pří doběhu. Stejně tak je slyšet ventilátor i po ujetí pár desítek metrů. Má otázka zní, zda je chyba v tlakovém čidlu klimatizace nebo v čidlu teploty chladící kapaliny nebo je to termostat? Dá se to něják přes VAG vyčíst? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Ma to tak delat. Pokud klima jede musí se tocit ventilator. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 10. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Nemá to naskakovat jen když to nestíhá chladit přes saharu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Zapnutí klimi = spuštění ventilátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.