Rodger Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 Zdravím, jak se dělá základní nastavení snímače podélného a příčného zrychlení?? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/VW_Golf_(1K)_Brake_Electronics_(MK60EC1) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 mozno blba otazka, ale naco to je dobre a kedy to je dobre spravit? vdaka za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Když Ti svítí ABSo na budíkách a jednotka ABS vyžaduje dle chyb toto nastavení(většinou stavy u Superba2: výměna ABSa nebo výměna budíků nebo výměna serva). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaverickCZ Vloženo 8. Únor 2019 Sdílet Vloženo 8. Únor 2019 Ahoj chci se zeptat dneska jsem měl napíchnutého superba 2 rok 2010. Hodilo mi to tam chybu 01279 - snímač podélného zrychlení - vadný obvod - stály/trvaly Na budíkách nic nesvítí..Nevíte co to může bejt? Prosím o pomoc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaverickCZ Vloženo 3. Březen 2019 Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 Nikdo nic?nebo kde to čidlo mohu najít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN1990 Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 V 3. 3. 2019 na 20:47, MaverickCZ napísal: Nikto nič? Alebo kde to čidlo Môžem najst? Zdravím Môžem vediet podarilo sa ti to spraviť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 Už jsem to řešil a vždy to bylo nahráním špatného softwaru do jednotky ABS...někdo zkusil udělat z jednotku bez HHC jednotku s HHC a pak nevěděl co s tím..pozná se vyčtením bližší identifikace dle typu HW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaverickCZ Vloženo 1. Duben 2020 Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 je pravda že mám nakodovaný asistent rozjezdu do kopce a přitom to auto tuto funkci nemá.. vím že jsem to tam nedával já tak jsem s tím nic nedělal..takže stačí odkodovat? před 26 minutami, ferda25 napsal: Už jsem to řešil a vždy to bylo nahráním špatného softwaru do jednotky ABS...někdo zkusil udělat z jednotku bez HHC jednotku s HHC a pak nevěděl co s tím..pozná se vyčtením bližší identifikace dle typu HW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.