Azra Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 Dobrý večer, ráda bych se zeptala, zda existuje možnost dodatečně namontovat isofix na zadni zadedalo Octavia I? Vím, že taková možnost existuje u VW, ale u Škody jsem nic nenašla. Moc děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomat1 Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 No moje Octavia I po faceliftu isofix má z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Pochybuju,úchyty isofix jsou nedílnou součástí karoserie stejně jako kotvy bezp.pásů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 I moje předface to má, ověřte si jak to vypadá pod zadním opěradlem, jsou tam navařená taková ocelová oka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.