dasbag Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 ou ou, to sa komu podarilo a jak? tebe? jo, jo moje dílo , na dálnici ťukec s kamionem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasbag Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 To máš fotku ze zimy nebo se pletu? přesně tak, bylo to z letošní "zimy", zima by tomu ale letos moc neříkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 (editace) tady je moje nebožka 1,9tdi totálka kol7 ale všechno špatné k něčemu dobré aspon sem koupil RSo Editováno: 25. Červenec 2008, autor: zdeno77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bóbika Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 (editace) Tak tohle se mi povedlo v březnu. Je to můj první ťukanec. To přede mnou je Subaru Legacy, neměl tam celkem nic, po hodině čekání na policajty odjel. Já čekal ještě 3 hodiny. Bez motoru v -5 dost krutý. V servisu jsem to měl 14 dní, stálo to 101 000 peněz. Naštěstí nic hnutýho, vše jen výměna. Editováno: 10. Listopad 2010, autor: Bóbika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 (editace) Tak tohle se mi povedlo v březnu. Nejsem na to pyšnej, ale je to můj první ťukanec. S nájezdem 80tkm ročně se to dá. To přede mnou je Subaru Legacy, neměl tam celkem nic, po hodině čekání na policajty odjel. Já čekal ještě 3 hodiny. Bez motoru v -5 dost krutý. V servisu jsem to měl 14 dní, stálo to 101 000 peněz. Naštěstí nic hnutýho, vše jen výměna. 100litru to se pojistovna prohla.. mel si ko airbagy? PS:za tyhle love by ti meli dat aspon xeny Editováno: 26. Červenec 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bóbika Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Nee, bagy zustaly schovaný. Bylo to asi ve 25 - 30 km/hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baus Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Nazdar toto sa mi stalo minuli tyzden. Roztiahol som to na 200KM/h dal som do N (DSG) a predbehol som auto okolo 160KM/h. A zrazu bummmm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Móóc pěkný, to muselo bejt pořádný BUM Copa to bylo za živočicha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 zeptám se jinak, co vede člověka k tomu, že ve 200km/h vyřadí na neutrál? ne že by to něčemu vadilo, jen moje zvědavost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 to si ešte výborne obišiel... sa mi až nechce veriť že v 160ke môže zviera urobiť len toto. ja mám skúsenosti so srnami a zajacom, každé v menšej rýchlosti a každé bolo horšie... ešte aj ten zajac to rozflákal viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 tohle byla asi jenom myš, ne? si zrovna řekla si poskočím a bylo to... rofl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 vorlík >> :kol-98: ,a prečo si vyradil do neutrálu? samozrejme si myslím že tá zrážka je aj tvoja chyba, prekročit rýchlosť o 70.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baus Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Csaute. Bola to srnka. A preto som to dal do neutrálu lebo cesta bola rovná a min. 25km dlhá. A tadeto chodim najcastejsie. Inác je to Automat. (DSG) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 tak to tuplem nechápu ten neutrál. z 200km/h vyřadit tě musí aerodynamika dost intenzivně zbrzdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baus Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Mas pravdu ani som neisiel vela. cirka 50m za autom som dal neutral predbeholsom ho, on isiel 100km/h a prednim cirka 30m sa to stalo. Je to rovná cesta dlhá cirka 30km medzi dvoma dedinami. Na tejto trase je klesanie cirka 8stupnove ale dlhe skoro kilometer. Pán koho som predbehol hned zastavil a hovoril ze ak by som ho nepredhehol, tak by srnku zrazil on, lebo ani on ju nevidel, iba ked viletela od auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 tak to by jí asi nesrazil, protože jel pomaleji a ta srnka by přeběhla silnici bez problémů...aspoň je vidět, že spěchat se nevyplácí! ... ne vážně, je to pech... ale neuděláš nic... to se prostě může stát komukoliv za jakékoliv rychlosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 To mi zrovna dnes řikal brácha.....nějakej chlapík od nich z firmy dostal v pátek funglovou(služební) OII-Combi(N1) 1.9TDI,Ambiente a v sobotu mu někde u Čerčan(okr.Benešov) skřížily cestu tři divočáci..dvoum se vyhnul,ale třetímu už ne.......řikal že předek na kaši a to ta OII byla stará 1.den(necel.200km)....To je pech jako svině....... Což tohle...to je pro něj služebák,tak to určitě nějak neřeší,ale posral bych se doslova s toho co se stalo známému z branže před více jak 5.lety.......Ten si tehdy koupil Passata B5-facelift 1.9TDI 96kw-tiptronik(Highline+dosti příplatků)..auto ze slevou za 900.000kč....Vyrazil ještě bez SPZ/RZ z autosalónu Auto-Exner(D.Počernice) a v Kyjích což je tak cca 5-7km z boční ulice vyletěl jak magor Favorit a narval mu to do pravý př.strany.....předek uhnutej snad o půl metru,vylom.kolo+náprava v hajzlu,auto skřížení jak paragraf......navíc toho Favorita řídil ml.kluk ještě nez papírů...druhej den to bylo i v novinách.........To bych se posral a toho mlaďase umlátil heverem........... Ten tenkrát taky řikal že první reakce byla taková nevěřícná...prej vystoupil a prvních 5.min.chodil kolem a nechtěl tomu uvěřit....pak když mu to docházelo,tak ho chytnul takovej rapl že chtěl toho mlaďase zabít....řikal že po něm šel jak slepice po flusu,ale chytil ho tam nějakej řidič autobusu a když přijeli za pár.min.policajti,tak když ho viděl policajt jak zuří,tak mlaďase naložil a odvezl na stanici...... Když pak volal k Exnerovi at mu tam pošlou odtahovku,tak si prej myslel ten dotyčnej že si z něj dělá srandu.......první reakce toho chlapíka z odtahovky když tam přijel byla.."To ještě ten borec z Favorita žije?"........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 to je sila fakt neviem čo na to povedať. Karlos pozeram že kupuješ Audiny? Co accord? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Jj,Accord padnul..bohužel......Musel jsem tak učinit kvůli firmě(pro mě nejdůležitější) pro kterou zajištuju dopravu...ted tu totiž od nového roku budou mít kvůli rozrůstání pobočky(továrny a kanceláří) vedení firmy z USA na min.3.roky a jeden z jejich požadavků byli min.3x vozy luxusnější třídy....prvně to měli být auta typu A8,BMW7 a jim podobné,ale z personálnim tady z ČR jsme to ukecali aspoň na A6...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
puli Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 takhle sem dopat mam to na leasing takze vsechno v pohode aspon tam daly novy xenony a chladic jinak sem jel za dodavkou a vubec sem nevidel ze brzdi starej ford tranzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
puli Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 vyzerá to dost brutalne, to vorlík ani nebúral výstuha náraznika sa nezlomila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mika haki Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 uz to tu raz je v inej teme,ale myslim ze sem do galerie sa to hodi tiez..takto som ho nasiel na parkovisku ,ma 4 mesiace,7900km dnes som bol pre neho,servis presne tyzden, 43 000skk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.