Lajdaczek Vloženo 28. Červen 2014 Vloženo 28. Červen 2014 (editace) Zdravím všechny. Zajímal by mě váš názor na toto. mam Octavii RS 2.0 tdi pd bmn 2007. A chip od camp performance 149kw v záruce. Ten je ale bohuzel na starém softwaru, který se jak jsem zjistil až teď, přehrával kvůli chybě 18434 (časté rozsvícení kotrolky filtru až nouzák a celkově špatný chod motoru) na novější verzi. Otázka je: Mam chtít po Camp Performance v rámci reklamace tu samou úpravu na aktualizované verzi softwaru? Což nejspíš ani nemají. Nebo se mam smířit s tím, že o chip přijdu a nechat si nahrát aktualizaci. Předem děkuji za vaše rady a názory. S pozdravem Míra M. Editováno: 29. Červen 2014, autor: Pawouk Upraven název vlákna. Citovat
Lajdaczek Vloženo 28. Červen 2014 Autor Vloženo 28. Červen 2014 Tak se vše vyřešilo. Dovolal jsem se pánovi z CP a ten je schopen mi nahrát úpravu na novější verzi SW. Zaplať pánbůh Představa, že by mělo auto menší výkon mě děsila :-/ Citovat
Pawouk Vloženo 29. Červen 2014 Vloženo 29. Červen 2014 Název tématu musí stručně vyjádřit obsah řešený v něm. Název tématu "lahůdka" ti tedy přijde jako normální? Citovat
Lajdaczek Vloženo 30. Červen 2014 Autor Vloženo 30. Červen 2014 Normální ne, ale zajímavý rozhodně tak sorry bro... pro přístě vím :kol-47: Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.