Lajdaczek Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 (editace) Zdravím všechny. Zajímal by mě váš názor na toto. mam Octavii RS 2.0 tdi pd bmn 2007. A chip od camp performance 149kw v záruce. Ten je ale bohuzel na starém softwaru, který se jak jsem zjistil až teď, přehrával kvůli chybě 18434 (časté rozsvícení kotrolky filtru až nouzák a celkově špatný chod motoru) na novější verzi. Otázka je: Mam chtít po Camp Performance v rámci reklamace tu samou úpravu na aktualizované verzi softwaru? Což nejspíš ani nemají. Nebo se mam smířit s tím, že o chip přijdu a nechat si nahrát aktualizaci. Předem děkuji za vaše rady a názory. S pozdravem Míra M. Editováno: 29. Červen 2014, autor: Pawouk Upraven název vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lajdaczek Vloženo 28. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 Tak se vše vyřešilo. Dovolal jsem se pánovi z CP a ten je schopen mi nahrát úpravu na novější verzi SW. Zaplať pánbůh Představa, že by mělo auto menší výkon mě děsila :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 Název tématu musí stručně vyjádřit obsah řešený v něm. Název tématu "lahůdka" ti tedy přijde jako normální? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lajdaczek Vloženo 30. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Normální ne, ale zajímavý rozhodně tak sorry bro... pro přístě vím :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.