adi1234 Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 Ahojte ,prepáčte že zakladám novú temu ale nevedel som to tu najst ,mám Škodu Superb1 dovezenú z Nemecka a je tam nemecký jazyk dalo bi sa to dat nejako do českého jazyka ?? a ako ? počul som že sa to dá aj cez CD a orig.radio ?Či ? Vopred Dakujem všetkym čo mi pomôžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Ahoj myslim ze ten jazyk je zavislej na navi a tu mas v nemcine. Zkus zvolit treba anglictinu jestli se ti schvalne zmeni i jazyk maxidotu. Melo by to jit flashnout pokud je to novejsi typ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Přes vagínu můžeš změňit jazyk na maxidotu já to měl to samé :-) Akorát kde a jakym programem ti nereknu protoze to nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adi1234 Vloženo 30. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Ahoj myslim ze ten jazyk je zavislej na navi a tu mas v nemcine. Zkus zvolit treba anglictinu jestli se ti schvalne zmeni i jazyk maxidotu. Melo by to jit flashnout pokud je to novejsi typ Ahoj práveže nemám navigaciu ale mám rapshody a pochybujem že to pojde cez CD a radio to sa musi cez vag ale neviem ako ,či na to stači kabel s označenim kkl com alebo potrebujem HEX-COM mám iba kkl ešte som to neskušal lebo neviem kde to najst bol bi som vdači za odpovede Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Normálně to jde předělat VAGem. S radiem to nemá nic společného, to vysílá do maxidotu pouze znaky Už jem to tu psal x-krát, český jazyk je v jednotce uložen, takže do pohody, akce na 3 minuty VAG: 17-přístrojová deska, přizpůsobení kanál 1, jako novou hodnotu zadat č.8 a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adi1234 Vloženo 1. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Dakujem dnes sa do toho pustim dufam že to pojde cez ten kabel KKL . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.