Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte ,prepáčte že zakladám novú temu ale nevedel som to tu najst ,mám Škodu Superb1 dovezenú z Nemecka a je tam nemecký jazyk dalo bi sa to dat nejako do českého jazyka ?? a ako ? počul som že sa to dá aj cez CD a  orig.radio ?Či ? Vopred Dakujem všetkym čo mi pomôžu.

Vloženo

Ahoj myslim ze ten jazyk je zavislej na navi a tu mas v nemcine. Zkus zvolit treba anglictinu jestli se ti schvalne zmeni i jazyk maxidotu. Melo by to jit flashnout pokud je to novejsi typ

Ahoj práveže nemám navigaciu ale mám rapshody a pochybujem že to pojde cez CD a radio to sa musi cez vag ale neviem ako ,či na to stači kabel s označenim kkl com alebo potrebujem HEX-COM mám iba kkl ešte som to neskušal lebo neviem kde to najst bol bi som vdači za odpovede Dakujem 

Vloženo

Normálně to jde předělat VAGem. S radiem to nemá nic společného, to vysílá do maxidotu pouze znaky

Už jem to tu psal x-krát, český jazyk je v jednotce uložen, takže do pohody, akce na 3 minuty

VAG: 17-přístrojová deska, přizpůsobení kanál 1, jako novou hodnotu zadat č.8 a je to.

post-79770-0-51579700-1404194090_thumb.j

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...