Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte ,prepáčte že zakladám novú temu ale nevedel som to tu najst ,mám Škodu Superb1 dovezenú z Nemecka a je tam nemecký jazyk dalo bi sa to dat nejako do českého jazyka ?? a ako ? počul som že sa to dá aj cez CD a  orig.radio ?Či ? Vopred Dakujem všetkym čo mi pomôžu.

Ahoj myslim ze ten jazyk je zavislej na navi a tu mas v nemcine. Zkus zvolit treba anglictinu jestli se ti schvalne zmeni i jazyk maxidotu. Melo by to jit flashnout pokud je to novejsi typ

Přes vagínu můžeš změňit jazyk na maxidotu já to měl to samé :-) Akorát kde a jakym programem ti nereknu protoze to nevím ;)

• Autor

Ahoj myslim ze ten jazyk je zavislej na navi a tu mas v nemcine. Zkus zvolit treba anglictinu jestli se ti schvalne zmeni i jazyk maxidotu. Melo by to jit flashnout pokud je to novejsi typ

Ahoj práveže nemám navigaciu ale mám rapshody a pochybujem že to pojde cez CD a radio to sa musi cez vag ale neviem ako ,či na to stači kabel s označenim kkl com alebo potrebujem HEX-COM mám iba kkl ešte som to neskušal lebo neviem kde to najst bol bi som vdači za odpovede Dakujem 

Normálně to jde předělat VAGem. S radiem to nemá nic společného, to vysílá do maxidotu pouze znaky

Už jem to tu psal x-krát, český jazyk je v jednotce uložen, takže do pohody, akce na 3 minuty

VAG: 17-přístrojová deska, přizpůsobení kanál 1, jako novou hodnotu zadat č.8 a je to.

post-79770-0-51579700-1404194090_thumb.j

• Autor

Dakujem dnes sa do toho pustim dufam že to pojde cez ten kabel KKL .

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.