zmišek Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Zdravým vo spolok. Potreboval by som pomoc. Neviete aké je číslo dielu tesnenia pravých dverí (predné spolu so zadnými) Tesnenie začína v predných dverách pri spätnom zrkadle, ide ponad predné a zadné dvere a koncí v zadných dverách ako končí sklo, vid obrázok. Je gumenné a má na sebe ako keby "semiš" Potrebujem ho vymeniť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmišek Vloženo 30. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 A ešty by som sa chcel opýtať. V hornej častí mi dvere odstávajú tak 0,5-1,5mm od karosérie. Doštelujem to posunutím "oka" priskrutokovaného ku karosérií, alebo zaštelovaním pántov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Zjišťování čísel dílů najdeš zde. Mně kdysi servis ze stejného důvodu (mírně odstávající dveře řidiče v horní části a vrzání a profukování těsnění) přitáhnul ty dveře na zámku (takto mi to bylo řečeno). A bylo po problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmišek Vloženo 30. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Odkaz nefunguje, kliknem nan a nič. Vráti ma to na začiatok stránky, nič iné :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Pardon, už je to opraveno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 No teď se dívám, že jsi založil další dvě úplně stejné témata, tak takhle tedy ne. Musí ti stačit jedno, zbytek jsem smazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.