Publikováno Červen 30, 201411 r Zdravým vo spolok. Potreboval by som pomoc. Neviete aké je číslo dielu tesnenia pravých dverí (predné spolu so zadnými) Tesnenie začína v predných dverách pri spätnom zrkadle, ide ponad predné a zadné dvere a koncí v zadných dverách ako končí sklo, vid obrázok. Je gumenné a má na sebe ako keby "semiš" Potrebujem ho vymeniť.
Červen 30, 201411 r Autor A ešty by som sa chcel opýtať. V hornej častí mi dvere odstávajú tak 0,5-1,5mm od karosérie. Doštelujem to posunutím "oka" priskrutokovaného ku karosérií, alebo zaštelovaním pántov?
Červen 30, 201411 r Zjišťování čísel dílů najdeš zde. Mně kdysi servis ze stejného důvodu (mírně odstávající dveře řidiče v horní části a vrzání a profukování těsnění) přitáhnul ty dveře na zámku (takto mi to bylo řečeno). A bylo po problému
Červen 30, 201411 r Autor Odkaz nefunguje, kliknem nan a nič. Vráti ma to na začiatok stránky, nič iné :-(
Červen 30, 201411 r No teď se dívám, že jsi založil další dvě úplně stejné témata, tak takhle tedy ne. Musí ti stačit jedno, zbytek jsem smazal.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.