Publikováno Červenec 3, 201411 r Zdravim.Chtél jsem se zeptat na optimální teplotu motoru?Motor se mí zahřívá max.na 70°.I při delši jízdě a venkovní teplotě kolem 18°se víc nezahřeje.Taky se mi zdá,že mám větší spotřebu.Díky za odpovědi.
Červenec 3, 201411 r Vyměň termostat, ale ještě než to uděláš bylo by dobré přes VAG zjistit aktuální hodnoty aby třeba nebylo blbé jen čidlo nebo nějaká prkotinka.
Leden 2, 201510 r Kluci me asi urcite blbne cidlo teploty. Bud me na Budikach lita rucicka 90-0 nebo vetsinou neukazuje vubec. Kde to cidlo najdu? Je to to cidlo co stoji cca 200kč a je nad jednou z hadic co vede do chladice?
Leden 3, 201510 r Diky. To je pecka ze tady mame takove sikovne a hlavne ochotne lidi,ze kvuli dobre rade skoci do dilny vyndaji motor z kary,nafoti a šoupnou motor zpatky. Diky diky diky
Leden 3, 201510 r tak ešte si robte zo mňa srandu .... ...druhý krát sa na vás vykašlem a nebudem kvôli vám tráviť celé poludnie v dielni u motora
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.