Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Hele co bys ještě chtěl? Rad tady máš dost a fundovaných. Pokud čekáš na nějakýho boha,kterej ti po internetu řekne co tomu na 100% je tak to máš asi smůlu. A řeči typu řekně te mě co tomu je ,ale doufám že to není homokineťák, tak sorry vole error. Měň a uvidíš. Řečima a otázkama ještě nikdo nic nezpravil na to se musí taky šáhnout.

Si nejak chytry !!!

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak jsem byl dnes v servisu Škoda ohledně toho cvaknutí při akceleraci.....jak se tu píše v této diskuzi....při řazení jdyž auto jde do tahu je slyšet takové lupnutí....

......po dnešní opravě vše zmizelo...v servisu vyměnily pryžové lužka 6Q0411314N....pouzdra stabilizátorů......vše mě stálo 450kč práce + materiaál...

....po vyzvednutí auta ze servisu jsem ujel 10km a zdá se že to to v pořádku!!!!!

Vloženo

U mna to zacalo tak nevinne po vymene lozisk, podotykam ze aj zadnych, pretoze tie natom boli najhorsie, co si neviem vysvetlit. takze to klepanie alebo cvakanie sa u mna prejavuje pri jemnom rozjazde, v momente ked sa kolesa pohnu a potom napr. ked po akceleracii dam nohu z plynu, cize pri opacnom pohybe. najprv som myslel ze to bude nieco s poloosou, lenze vola je uplne miziva, inak ozyva sa to na strane vodica. ja by som tiez typoval homokynetak. ak sa mylim opravte ma. vdaka

• o 3 roky později...
  • o 8 let později...
Vloženo

Řešil jsem stejný problém o 12 let později. Výměna homokinetického kloubu nepomohla, výměna silentbloků na motoru také ne. Najel jsem pak dalších 15000 km a musel jsem vyměnit přední tlumiče. Po výměně tlumičů problém zmizel

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...