alco Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Hele co bys ještě chtěl? Rad tady máš dost a fundovaných. Pokud čekáš na nějakýho boha,kterej ti po internetu řekne co tomu na 100% je tak to máš asi smůlu. A řeči typu řekně te mě co tomu je ,ale doufám že to není homokineťák, tak sorry vole error. Měň a uvidíš. Řečima a otázkama ještě nikdo nic nezpravil na to se musí taky šáhnout. Si nejak chytry !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Tak jsem byl dnes v servisu Škoda ohledně toho cvaknutí při akceleraci.....jak se tu píše v této diskuzi....při řazení jdyž auto jde do tahu je slyšet takové lupnutí.... ......po dnešní opravě vše zmizelo...v servisu vyměnily pryžové lužka 6Q0411314N....pouzdra stabilizátorů......vše mě stálo 450kč práce + materiaál... ....po vyzvednutí auta ze servisu jsem ujel 10km a zdá se že to to v pořádku!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 11. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 U mna to zacalo tak nevinne po vymene lozisk, podotykam ze aj zadnych, pretoze tie natom boli najhorsie, co si neviem vysvetlit. takze to klepanie alebo cvakanie sa u mna prejavuje pri jemnom rozjazde, v momente ked sa kolesa pohnu a potom napr. ked po akceleracii dam nohu z plynu, cize pri opacnom pohybe. najprv som myslel ze to bude nieco s poloosou, lenze vola je uplne miziva, inak ozyva sa to na strane vodica. ja by som tiez typoval homokynetak. ak sa mylim opravte ma. vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brave89 Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 odvažuji si řict že o naše společné vrzání a lupání může poškozený vnější homokynetický kloub... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanVS Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Řešil jsem stejný problém o 12 let později. Výměna homokinetického kloubu nepomohla, výměna silentbloků na motoru také ne. Najel jsem pak dalších 15000 km a musel jsem vyměnit přední tlumiče. Po výměně tlumičů problém zmizel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.