boban1108 Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Tedy všichni víme, že OIII (krátká) má ve své kategorii kufr obrovský. Což od pohledu už v porovnání s předchozími auty vidím okamžitě (Seat Cordoba 450 litrů, Seat Toledo 550 litrů, VW Jetta taky něco přes 500). Ale teď se balíme na dovolenou a jenom zírám. Chceme brát 2 kola a nechce se mi tahat zahrádka. Zároveň nechci mít sklopená zadní opěradla, aby nebylo vidět co v autě je, když cestou k cíli budeme někde přespávat. Jinými slovy jsem potřeboval napěchovat 2 kola čistě do kufru, s platem normálně uloženým. Z toho jedno kolo má rám 29" a k tomu samozřejmě kola 29. Takže sice jsem obě kola z obou kol sundal a rám 29 se do kufru vešel! Pak jsem tam naskládal 4 x kola, druhý rám (klasika horák 26), 2 sedla, nosič. A teprve začneme vystílat volný prostor jinými věcmi, ale pokud použijeme malé tašky a igelitky, tak místa ještě hafo. V to jsem nedoufal. Prostě PALEC NAHORU! Chlubte se, co jste tam vše naskládali :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Pro mne je ten kufr stale maly a to mam i kombi Bohuzel mi v kufru zabiraji nejvic firemni veci a na ty soukrome toho uz moc nezbyva. Ale nevim zda je velikosf kufru otazka samostatneho tematu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.