crawn Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Ahoj, vlastnim octavii combi 1.9 tdi 2000 81kw a pred 2 dny mi zacalo delat to , zek kdyz vypnu motor tak po vypnuti motor jeste jedno cukne, jakoby chtel znovu nastartovat nebo co. Vite nekdo kde by mohl byt problem pripadne kolik stoji oprava ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 bude to zaseknutý ventil který chcípací klapku ovládá nebo chcípací klapka To je jediné co mě napadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Áno je to tá klapka. Dal som ju preč lebo sa sekala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crawn Vloženo 15. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 (editace) Diki za odpoved , A jak se to resi ? Meni se ten ventil, nebo to staci nejak vycistit ? Vsimnul jsem si ze to dela hlavne kdyz jedu delsi jizdu nebo kdyz je aspon trochu zahratej motor. Kdyz je studeny tak to nedala - tedy kdyz ho startuju rano jedu tak cca 2 km a vypnu motor. Editováno: 15. Červenec 2014, autor: crawn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.