mattisse Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Ahoj, možná blbý dotaz, ale nedá mi to. V ceníku znamená "počet reproduktorů - 4", to že jsou reproduktory jen vepředu? Dva na každé straně? Nebo že jsou 4, po jednom ve všech dveřích? V Active to chápu, ale co v Ambitionu, nebo Ambitionu plus? To jsem si jako objednal auto za 600T a mám repráky jen vepředu? Je tam aspoň nějaká příprava ve dveŕích? Natažené kabely? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Je to tak - máš tam jen čtyři reproduktory vepředu. Další čtyři zadní jsou za příplatek 3000 Kč pro varianty Active a Ambition. Elegance je má v základu. Ale to je v ceníku jasně napsáno. O přípravě nic nevím, zeptej se u prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Kabely tam nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattisse Vloženo 13. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Díky za info. Nedá se nic dělat. Nesmím je potřebovat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Pak jedině dodělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 (editace) Auto za 600 papouchů a má repráky jen ve předu a vzadu švihadla, ať se v ŠA nediví, že jim našinci utíkají k Hundai a jiným. Editováno: 13. Červenec 2014, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Já jich měl zase moc, 12 repro na ten prostor je prostě na nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.