Přejít na obsah

mattisse

Uživatel
  • Počet příspěvků

    70
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 233 zobrazení profilu

Oznámení mattisse

  1. Tak už to jede. Mám verzi 8.8atd a už plně coolwalk funguje. Paráda.
  2. Asi máš pravdu. Já už mám staženoou 8.7.atd a stále nic. Počkáme
  3. mattisse

    Operka nohy

    Jen se chci ujistit, myslíte tuhle originální opěrku nohy 5E1064209? Jen ořežete ten bok a zadní výstupky a přilepíte oboustrannou páskou?
  4. Tak opravdu není u všech. Tu desku tam dávají z výroby. Musí se tedy dodatečně rozdělat zadní strana sedačky a tu desku tam vložit. Pak přišroubovat stolek. Materiál je 200 deska a 2000 stolek, to není tolik. Otázka je práce za rozdělání sedačky v autorizáku. Pak už to bude nesmysl :)
  5. Zdravím, neřešil tu někdo dodatečnou montáž sklopných stolku na zadní stranu předních sedaček? Sedačky přece nebudou rozdílné s a bez ne? Věřím že pod látkou nějaký závit či uchycení bude. A v etce se dají najít kódy pro stolky, takže i případně objednat.
  6. Tak jak jsi spokojen s 18? Není to moc tvrdé?
  7. Jen pro úplnost tématu. Koupil jsem nakonec Force XT ve velikosti M. Měl by být přesně na délku střechy tak uvidíme :)
  8. Cena výborná, ona i ta velikost bude asi lepší menší. Nikdo další?
  9. Jasně, takže menší. To vypadá hezky. A denní použití nebo jen na dovolenou? Zámek je v pohodě?
  10. Zdravím, jaké máte střešní boxy na svých Kamicích? Přece jen to není moc velké auto. Uvažuji thule FORCE XT L, ale nejsem si jist jak to bude vypadat. Ve velikosti M určitě lepší, ale to už se tam nevlezou lyže. Navíc se mi líbí zamykání, otáčíte madlem a až pak klíčkem. Box budu využívat často na kočárek a bagáž, na lyže jen v zimě. Případně se mi ještě líbí klasika Motion XT L. Má někdo zkušenost se škodováckým boxem? Jak vypadá? Je v pohodě to "obyčejné" zamykání?
  11. Celkovej průměr jsem počítal špatně. (nepočítal jsem dvakrát gumu) Rozdíl je pak v několika milimetrech a největší průměr má 17. Nešlo mi ani tak o alternativní rozměr pneu.
  12. Pokud správně počítám, tak podle TP je průměr kola (pneu plus disk) u 16 je 52,9 cm, u 17 je 54,4 cm a u 18 je 55,4 cm. Takže jako s 18 palcovými koly je o dva půl cm vyšší světlá výška auta oproti 16? Pletu se? Jinak k těm chybějícím 18 v TP. Je Vás víc? Jaký máte výbavový stupeň? Třeba v nižších výbavách není na 18 nastaven podvozek. Viz. Kola a jejich vliv na jízdu: Proč jsou velká kola zlo? | auto.cz
  13. Donesu si naprosto totožný olej, co by mi nalili v autorizovaném servisu sami. Jaká je pro mne nevýhoda mít po garančce zapsán vlastní olej v servisce? Co z toho plyne? Mohou se na to vymluvit při závadě motoru? Pojišťovna při havárce? A jak to vlastně do servisky zapisují? Jen "vlastní olej" nebo tam napíšou i jaký to byl? Díky
  14. Kdy vyskočí na maxidotu ta hláška na blížící se servisní prohlídku? Jakou máte zkušenost? Na Golfu VII to bylo 3000 km před. Tady teda jen 1000 km jak píše Stano-RS?
×
×
  • Vytvořit nový...