Gregy Vloženo 14. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Zdravím, poradí mi někdo? Když mám studený motor, rozjíždím se a nepřidám dost plynu, tak z motoru/převodovky to zachrčí, jako bych měl špatně zařazenou rychlost. Jak auto zahřeju, tak už pak všechno v pohodě. Chci se toho zbavit, na konci srpna jedeme do Estonska a nerad bych, aby se někde něco vysypalo. Spojku mám měněnou před cca 18tis km, takže tu jsem vyloučil. Může to být dvouhmota nebo rovnou převodovka? Díky za jakoukoli radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Tohle nema dvouhmotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gregy Vloženo 18. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Takže převodovka? Pasovala by z Golfu 1.6 FSi 6°? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 (editace) Psalo se tu tu mockrat, starsi prevodovka se nevyplati - nevidis do ni. Odzkouseny je repas u Sixty u Ml. Bolelsavi. Zkus nejdriv vymenit olej v prevodoce, pripaden se podivat na spojkove lozisko. Pak uz to bude asi prevodovka. Editováno: 19. Červenec 2014, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gregy Vloženo 5. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2014 Pro ty co to zajímá, tak dodám, že nakonec to byl kloub na poloose . Nic hrozného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.