Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tohle menu je hezci nez to minule.  Ale ten tablet musi byt porad v rezimu spanku aby to fungovalo kdyz prijdu a nastartuji a nebo se pletu ? A nebude to stavit baterku jelikoz se bude stale dobijet ?

• o 7 měsíců později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Tak nakonec je vše jinak. Projektik tablet v aute jsem zavrhl (kdyby měl někdo zájem prodávám komplet) a poridil si klasiku radio. Uvědomil jsem si, že mi krásně k životu stačí radio, usb a BT, dokonce má i handsfree a šlape celkem pěkně takže spokojenost... Navigaci mám v mobilu tak to tak i zůstane nadále :-)

post-35695-0-70552900-1466356020_thumb.j

post-35695-0-80243100-1466356024_thumb.j

Vloženo

Rozpísal by si sa o tomto rádiu viac ?? Hrá lepšie ako DANCE ??, Komunikuje aj z Maxidotom ?? Ak máš cúvacie senzory tak indikuje aj tie ?  Predpokladám, že prehráva MP3ky aj z CDečka. Keď máš nejakú FM stanicu pustenú tak zobrazí aj názov pesničky ?

Za odpoveď na moje otázky vopred dik.

Vloženo

Moc jsem nemel cas si s tim hrat ale co jsem zjistil.

- Podsvit je origo cerveny ja mam zeleny

- RDS nevim ukáže to na displeji cislo stanice a pod tim nazev. Ale skladby jsem si nevsiml

- S maxikem nekomunikuje

- Rekl bych ze sonzory neukáže ale nemam je tak nevím jiste

- Kvalita zvuku je stejna jako u dance alespoň ja rozdil nepoznavam nejsem audiofil... Obccas si dam neco nahlas a to je v poho

- Ano mp3 prehrava i z cd.. I kdyz to uz me nezajima pojedu ciste usb ted :-)

- BT prehravani slape pekne jen je trochu tizsi ale ted jsem si uvedomil ze jsem mel ztlumeny mobil mohlo to byt tim ale slyset bylo dostatecne

- BT Handsfree funguje moc pekne sparovane do minuty, jak ted prijdu do auta samo se zapne...zvuk prijatelny opet si nejsem jisty jestli jsem mel ztlumeny tel.

- Prahravani z Usb je celkem rychle i listovani ve slozkach a prepinani písní v podstate zadne opoždění

- Rekl bych ze ma lepší prijem Fm jak dance pac u nas naladim Evropu 2 a s dance jsem nenaladil.

- Zatim co tak pri nastartovani chvilku dyl trva nez nabehne usb a bt ale je to tak 10 sec asi nez to vse nacte

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Tak opět jsem dlouho nic nepřidal tak jedna novinka kterou jsem planoval uz od lonska a to cerny strop :-)  postupne jsrm schanel veci atd a tenhle vikend sem se do toho s tchanem pustil.. Stejnou vec jsem delal na fabce ale musim rict ze na roomikovi to bylo o dost tezsi.... Jinak teda pohrebak hotov viz foto...

Další novinky nejsou zatim zadne jen ze auto pujde brzy do lakovny pac jsme se prestehovali do mesta a klasicke sidliste během 3 tydnu tak odrbane auto jsem snad nikdy neměl... Jen 1x zůstal lístek za steracem... Radsi jsme to řešili placenym parkováním par ulic od nas... Je to menší zlo a auto je aspon za plotem no...

DSC_0005.JPGDSC_0003.JPGDSC_0004.JPGDSC_0006.JPGDSC_0007.JPGDSC_0018.JPGDSC_0020.JPGDSC_0037.JPG

DSC_0038.JPGDSC_0039.JPGDSC_0040.JPGDSC_0045.JPG

Editováno: , autor: Memphik

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...