danone Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Zdravím. Kupil som auto a v nom je namontovane uz spomínané radio, no mam 2problemy. Dysplay nefunguje tak jak má (viz foto) a dalsi je ze az ked som si teras po 2týzdnoch cital navod tak som zistil ze ak odpojim radio, tak donho budem musiet tukat kood aby fungovalo. No to je problem lebo ten kod nemam a auto je dovezene z nemecka. Nechcem to radio vymenit za ine lebo ma super zvuk a gps. Pochybujem ze by malo niake radio za 5000Sk lepsi tuner, a mam k nemu aj cd changer. Tak nevie niekto ako opravit ten display a zistit kod prosim??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 zkus zastoupení pro ČR - http://www.automultimedia.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 ...ako opravit ten display a zistit kod prosim??? skus slovenske zastupenie DSI Novy panel na becker indianapolis, stal cca 5000.-Sk Kod? Skus tiez ich. Najprv ale pozri na zadnu stranu radia, ci tam nie je ten kod napisany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OOT Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Zdravím, odpojil jsem baterku a rádio teď po mě chce kód, který nemám. Dokážete někdo poradit jak kód zjistit?Mám rádio s navigací Becker Traffic Pro, Model: BE 4733, SN: 25035782. Předem díky za pomoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2014 Dnes už asi pátý, co je lenivý hledat... Vlákna jsem spojil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.