ave123456 Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 ahoj ,potřeboval bych poradit jaký barvy kam ? Koupil jsem airbag jako celou sadu na yeti ,ale airbag spolujezdce přesněji řečeno pod palubkou ,měl jiný konektor tedy i barvy ,muj konektor byl spálený ,takže mi nedělá problém ten konektor dát aby pasoval k airbagu ,jen na airbagu je hnědá ,žlutá a černá barva a na konektoru hnědá ,bílá a šedá . Chápu asi že hnědá půjde asi na hnědou ale co ty zbylé dvě barvy ? děkuju moc za radu Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa304 Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Co zkusit nějakou analogii se zapojením airbagu u řidiče? Podle Etky jsou na Yetim minimálně 3 různé typy airbagů u spolujezdce, podle data výroby. A na konec, montáž airbagů bych asi nechal na někoho, kdo to už dělal, přece jenom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave123456 Vloženo 6. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 proto se tu ptám konektor přepájim ,v minulosti jsem to jednou dělal shodou okolností taky na yetim ,ale tam byli dvě barvy stejný a třetí sem prostě zapojil na zbývající a bylo to ok ,proto se ptám jestli někdo ví ,nemám z čeho čerpat info jsem na chalupě do konce týdne :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.