Publikováno Srpen 6, 201411 r ahoj ,potřeboval bych poradit jaký barvy kam ? Koupil jsem airbag jako celou sadu na yeti ,ale airbag spolujezdce přesněji řečeno pod palubkou ,měl jiný konektor tedy i barvy ,muj konektor byl spálený ,takže mi nedělá problém ten konektor dát aby pasoval k airbagu ,jen na airbagu je hnědá ,žlutá a černá barva a na konektoru hnědá ,bílá a šedá . Chápu asi že hnědá půjde asi na hnědou ale co ty zbylé dvě barvy ? děkuju moc za radu Pavel
Srpen 6, 201411 r Co zkusit nějakou analogii se zapojením airbagu u řidiče? Podle Etky jsou na Yetim minimálně 3 různé typy airbagů u spolujezdce, podle data výroby. A na konec, montáž airbagů bych asi nechal na někoho, kdo to už dělal, přece jenom...
Srpen 6, 201411 r Autor proto se tu ptám konektor přepájim ,v minulosti jsem to jednou dělal shodou okolností taky na yetim ,ale tam byli dvě barvy stejný a třetí sem prostě zapojil na zbývající a bylo to ok ,proto se ptám jestli někdo ví ,nemám z čeho čerpat info jsem na chalupě do konce týdne :-(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.