Ostik-69 Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 (editace) Ahoj nemate nekdo odkaz na tenhle spoiler pod predni naraznik + obe mřížky a to bocni nasávání ? Díky. Editováno: 14. Srpen 2014, autor: Ostik-69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 To je tak ošklivý, až by se mi to i líbilo http://spoiler-tuning.cz/tuning/skoda/octavia-ii/predni-spoiler-skoda-octavia-ii-5618/ tohle vypadá, že je to ono...??? http://www.tuning-in.cz/predni-spoiler-narazniku-bt-skoda-octavia-ii-rs.html to asi není ono co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Vypadá to na ten AutoStyl. Od BT je něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ostik-69 Vloženo 15. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Diky uz jsem taky neco nasel me se to libi je to zas trochu zmena klasiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 tak hoď to neco sem..aj pre ostatných Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šlaušek rs Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Nemáte někdo praktickou zkušenost s tímto spoilerem na předface RS nárazníku? http://shop.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/masky-spoilery-mracitka/spoilery-difuzory/skoda-octavia-05-spoiler-predniho-narazniku-spodni-id:7313.eshop Tedy jak pasuje, vypadá v reálu, kvalita, stálost, apod....... Díky za odpovědi, příp. detailnější fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 dneska mi akorat prisel tak dam vedet:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 No tfuj to bude tuzing ale přidá to 20kw? :$ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 ne ale mne se to libí a to je duvod proc si to tam dam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ostik-69 Vloženo 27. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Kazdymu se libi neco jinyho tak proc si to hned zneprijemnovat ......... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ostik-69 Vloženo 27. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Dej sem pak foto az budes mit nainstalovano . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šlaušek rs Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Díky Pancho. Budu rád za foto a reference. Nějak nejsem úplně příznivcem plastů na RS, ale tohle mě také celkem zaujalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 No prave,ja to same, ale tohle se mi fakt libí a uz sem ho chtel na O RS 1:) Jak bude tak dodam foto:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Je to ze seata Leon cupra moc se to na rs nehodí mel jsem to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 Je to tak moc seto nehodí.. Úplně jiný linie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šlaušek rs Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 No, tak jste mě nalomili tak, že to asi vzdám. Počkám ještě na detailní fotky od Pancha a uvidíme........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhauss Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Taky mě láká něco nacpat na octavii 2 RS před face pod nárazník,ať je to trochu opticky u země. Ale nějak se mi moc nic nelíbí. Z faceliftované jsem našel toto,ale nevím jak hodně jsou nárazníky odlišné,to se mi líbí moc,i když toho z fotky moc vidět není,je to z polského aukra. Nemá někdo zkušenost,nebo dával někdo něco podobného?? Ten z leona,to mě přijde malé,na fabii to bylo pěkný,takový akorát. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhauss Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Kluci nikdo nic neví,měla by to být jen nějaká guma. Našel jsem to i na německém ebay. Jmenuje se to EZLIP. www.ezlip.com Ale tady v ČR ani zmínka,nikde nic. Mě se to líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Křivský Vloženo 12. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2020 Kolegové/kolegyně kde seženu tento spoiler netušíte pls, předem děkuju za tip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.