Publikováno Srpen 15, 201411 r Zdravím Supáci.Mám takovej dotaz na zvuk odfuku turba.Je to normální nebo je něco špatně?Přikládám video kde má golf stejný zvuk. Díky
Srpen 16, 201411 r Ono to normální je, jestli ty tam náhodou nemáš zapojený blow off ventil. Přesně tyhle zvuky on dělá. Vypadá to takto: http://www.tuning-in.cz/blow-off-ventil-us-racing-pro-diesel-tdi.html Vydávají zvuky přesně jako to máš na tom videu Ty nebo zvuky jako jsou ve videu u té sady... Dokonce existují ventily, u kterých si zvuk můžeš poladit a pak to vypadá, jako na tom videu. Podívej se na to... Upraveno Srpen 16, 201411 r od SUP1
Srpen 16, 201411 r Takže mu to tím pádem musí dělat při přeřazení kdyby tam byl blow off ventil a hlavně toho by si asi všimnul ne ze tam je a kdyby ho tam dával sam tak se nepta proč mu to dělá tenhle zvuk
Srpen 16, 201411 r Ono to výkon nezvýší, jen to nepřibrzdí výkon při přeřazování, což možná u 2,5 je výhoda... No někdo to zkuste pro prdel...
Srpen 18, 201411 r Autor Já už to tak koupil :-D takže je možné že tam někdo ten ventil dal.A ten zvuk je pří řazení,zní to celkem dobře,ale nerad bych aby to turbo odešlo :-D
Srpen 18, 201411 r Proto jsem Ti poslal, jak ta sada vypadá. Hledej to na tlusté hadici u turba. Nebo, ať ti někdo přidává plyn a ty poslouchej. Ale pozor na tůrování, pokud máš automatickou převodovku (při delším tůrování hrozí její poškození)
Srpen 18, 201411 r Autor Dobře dík,automat nemám :-) takže budu hledat tlustou hadici....bude to celkem prdel hledat něco v motoru kde by nepropadl ani špendlík :-D
Srpen 18, 201411 r Autor Takže žádný ventil nenalezen :-( někdo nějákou další radu jak dostat tu sovu z motoru?
Srpen 18, 201411 r Autor To by asi nebylo dobré :-D by se tam ty sovy zpářily a byl by to úpný konec :-D
Srpen 18, 201411 r Autor Záhada asi rozluštěna.Špatně mi těsní výfuk,takže profukuje a to nejspíš dělá ten zvuk turba.Ted jsem dělal rozvody,tak výfuk nechám na jindy.
Srpen 20, 201411 r Klasickej turbospooling,tohle dělaj nejvíc 1.9 PD spec octavie II je to nekde netesnost a při deceleraci jak se zavře VTG naklápění tak uteče tlak tou netesností.
Srpen 20, 201411 r Autor Klasickej turbospooling,tohle dělaj nejvíc 1.9 PD spec octavie II je to nekde netesnost a při deceleraci jak se zavře VTG naklápění tak uteče tlak tou netesností. Dík,ale kde tu netěsnost hledat?Myslíš že to může být ten výfuk?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.