Draxleros Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Zdravím Supáci.Mám takovej dotaz na zvuk odfuku turba.Je to normální nebo je něco špatně?Přikládám video kde má golf stejný zvuk. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 no normální to určitě neni, řekl bych někde díra, dělá to při záběru že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 16. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2014 (editace) Ono to normální je, jestli ty tam náhodou nemáš zapojený blow off ventil. Přesně tyhle zvuky on dělá. Vypadá to takto: http://www.tuning-in.cz/blow-off-ventil-us-racing-pro-diesel-tdi.html Vydávají zvuky přesně jako to máš na tom videu Ty nebo zvuky jako jsou ve videu u té sady... Dokonce existují ventily, u kterých si zvuk můžeš poladit a pak to vypadá, jako na tom videu. Podívej se na to... Editováno: 16. Srpen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2014 Takže mu to tím pádem musí dělat při přeřazení kdyby tam byl blow off ventil a hlavně toho by si asi všimnul ne ze tam je a kdyby ho tam dával sam tak se nepta proč mu to dělá tenhle zvuk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 16. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2014 ten ventil chci :d budu jak stihacka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 16. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2014 Ono to výkon nezvýší, jen to nepřibrzdí výkon při přeřazování, což možná u 2,5 je výhoda... No někdo to zkuste pro prdel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draxleros Vloženo 18. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Já už to tak koupil :-D takže je možné že tam někdo ten ventil dal.A ten zvuk je pří řazení,zní to celkem dobře,ale nerad bych aby to turbo odešlo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draxleros Vloženo 18. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 A kdyby měl někdo radu kde ten ventil najdu,tak jsem jedno velký oko :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Proto jsem Ti poslal, jak ta sada vypadá. Hledej to na tlusté hadici u turba. Nebo, ať ti někdo přidává plyn a ty poslouchej. Ale pozor na tůrování, pokud máš automatickou převodovku (při delším tůrování hrozí její poškození) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draxleros Vloženo 18. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Dobře dík,automat nemám :-) takže budu hledat tlustou hadici....bude to celkem prdel hledat něco v motoru kde by nepropadl ani špendlík :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draxleros Vloženo 18. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Takže žádný ventil nenalezen :-( někdo nějákou další radu jak dostat tu sovu z motoru? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 http://www.4home.cz/odpuzovac-ptaku-sova/ 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draxleros Vloženo 18. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 To by asi nebylo dobré :-D by se tam ty sovy zpářily a byl by to úpný konec :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Teď bez prdele, jdi prostě po hadicích a ten zvuk někde najdeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draxleros Vloženo 18. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Jo jo,musím si ale sehnat brigádníka co mi bude šlapat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draxleros Vloženo 18. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Záhada asi rozluštěna.Špatně mi těsní výfuk,takže profukuje a to nejspíš dělá ten zvuk turba.Ted jsem dělal rozvody,tak výfuk nechám na jindy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Klasickej turbospooling,tohle dělaj nejvíc 1.9 PD spec octavie II je to nekde netesnost a při deceleraci jak se zavře VTG naklápění tak uteče tlak tou netesností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draxleros Vloženo 20. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 Klasickej turbospooling,tohle dělaj nejvíc 1.9 PD spec octavie II je to nekde netesnost a při deceleraci jak se zavře VTG naklápění tak uteče tlak tou netesností. Dík,ale kde tu netěsnost hledat?Myslíš že to může být ten výfuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.