czmiro Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Chlapi, nevíte někdo, kde se dají sehnat plakety na páky stavění sedadel s logem VRS? Hledal jsem po všech čertech a nenašel jsem a nebo jsem hledal blbě. Díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Například OB autodíly. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 15. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 To byla rychlost... Díky moc. Už na ně koukám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 a téma je u konce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Tak dobře, aby to nebylo líto těm, co mají "normální" OIII, tak zde je něco i pro ně:PS: v tomto smyslu jsem i upravil název vlákna. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 (editace) a aby to nebylo líto ani těm ¨z nás, co máme elektrická sedadla doporučuji,zlepšuje orientaci při nastavování, tím jak to vytvoří jasně ohraničený prostor nad tlačítky - odkaz ZDE Editováno: 15. Srpen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 A je to komplet. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raadio22 Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Pro ty z Ostravy co nechtějí objednávat po netu, tak já to koupil tady http://www.auto-doplnky.com/autodoplnky-skoda-octavia-iii-2013-a8210?page=4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.