Publikováno Srpen 21, 201411 r dobry den, pred nedavnem se mi stala mensi nehoda a doslo k odreni a promacknuti plechu leveho predniho blatniku.. rad bych se tu zeptal, jestli staci namontovat novy levy blatnik druhovyroby - http://aukro.cz/blatnik-predni-levy-skoda-fabia-2000-2007-novy-i4526307100.html anebo originalni dil za 3 tisice? jenze nevim,jak to je s kvalitou,jestli staci druhovyroba na 2-3 roky (potom prodej auta) nebo za zimu zrezne? nebo jit na vrakac a tam se podivat (neznam cenu)? poradte mi prosim,co je nejlepsi z pohledu ceny,cim min,tim lip (ale aby to aspon za neco stalo) jeste bych rad vedel,kolik by na to cca stal komplet strik? chapu,ze se to lisi od jetnolivce nebo servisu,ale jestli se vlezu treba do 2 tisic nebo 10 mam fabku 03 1.2htp bezova barva diky za rady Upraveno Srpen 21, 201411 r od ondr4
Srpen 21, 201411 r Ale ked daš druhovyrobu oplati sa ju pred lakovanim nahodiť že ako sedi aby si nemusel lakovane potom siliť sem a tam. Sroko vždy musim trochu uprvovať. U nas stoji 25-27€.
Srpen 21, 201411 r jj, druhovýroba pravděpodobně nebude úplně sedět. A těžko říct, jaká bude kvalita plechu - některý reznou úplně pekelně a nedá se s tím prakticky nic dělat. Kdysi jsem dával "cosi" na fáčko a vylezlo to hned po zimě a to jsem si dal s antikorozní ochranou celkem hodně záležet. Za lakování dáš tak 2000 - 3000,-. Zkusit vrakoviště, ale dost často bývají mírně obouchaný
Říjen 27, 201410 r Mam jen zkučenost kolegy z práce druhovýrobu mu dávali do laku a montovaly ve značkovém srvisu a stejně to po první zimně zrezlo:(
Říjen 29, 201410 r když už pozink tak žárový, ale to bych raději koupil originál plech. Zinek také není na věčné časy a pokud ten plech stojí z prd, tak tomu zas tak moc nepomůže.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.