Deepness Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Ahoj, chtěl bych se zeptat, mám Superba combi bez sunsetu a chtěl bych ho buď nechat dodělat. Co bude lepší varianta, nechat dodělat v origo servise a nebo to nechat raději udělat od nějaké firmy co se zabývá nalepováním fólií??? Chtěl bych to přesně jako originál... Díky za názory... Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Ahoj, záleží na tobě jak hodně chceš aby to bylo proti sluníčku a jak hodně chceš, aby bylo do auta vidět.Já toto řešil folií. Pro někoho to nemusí být košér, chápu, ale mě to 100% vyhovuje.mrkni ke konci topicu, jsou tam foto http://forum.skodahome.cz/topic/123793-dod%C4%9Bl%C3%A1n%C3%AD-vysouvac%C3%ADch-clon-proti-slunci-na-zadn%C3%ADch-dve%C5%99%C3%ADch/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keymaker Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Ja to resil foliema od b-sloupku dal. Mel jsem to taki pred tim na Oktavce. Nechal jsem si je delat v Dubci v solar-stopu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Ja som mal origo sunset na roomovi ale bolo to slabe tak sme tam dali ešte aj folie tie najtmavšie a pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Keď dáš tmavé fólie, znefunkčníš senzor oslnenia a tým aj zatmavovanie zrkadiel. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Na SI jsem mel ty nejtmavsi cerne folie na zadnich dverich i na okne nad kufrem a automaticke zatmavovani fungovalo naprosto vpohode. Zalezi, jak moc je to citlive. Urcite se najde nekdo s SII foliema, kdo bude moct poreferovat, jak mu to chodi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cox Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 ]Ahoj mám SII a na autě je mame všechno jak zaclonky tak origo sunsen posleze doplněn foliema. zadni dvere komplet+zadni okno propustnost 20% predni dvere 80% propustnost vse funguje naprosto normalne jak zrcatko tak automaticke svetla. Nemam pocit ze by to svitlo nak drive ze je v aute tma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 existoval niekedy sunset na OCTII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Podle mě jen pro Combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 môže byť, v etke to neexistuje , tzn. sa budem musieť uspokojiť s rolom a sieťkami , i keď sa mi dvakrát nepáčia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Díval jsem se na to do nějakých ceníků, co mám (ale jen na FL). Já to tak mám také a nepřijde mi to nějak nepohledné. Podle mě to také víc cloní, sun set totiž není příliš zatmavený. Brácha si na combi s SS dokonce clony ještě dokupoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.