Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, chtěl bych se zeptat, mám Superba combi bez sunsetu a chtěl bych ho buď nechat dodělat. Co bude lepší varianta, nechat dodělat v origo servise a nebo to nechat raději udělat od nějaké firmy co se zabývá nalepováním fólií??? Chtěl bych to přesně jako originál... Díky za názory... Martin

• o 2 týdny později...
Vloženo

Na SI jsem mel ty nejtmavsi cerne folie na zadnich dverich i na okne nad kufrem a automaticke zatmavovani fungovalo naprosto vpohode. Zalezi, jak moc je to citlive. Urcite se najde nekdo s SII foliema, kdo bude moct poreferovat, jak mu to chodi...

Vloženo

]Ahoj mám SII a na autě je mame všechno jak zaclonky tak origo sunsen posleze doplněn foliema. zadni dvere komplet+zadni okno propustnost 20% predni dvere 80% propustnost vse funguje naprosto normalne jak zrcatko tak automaticke svetla. Nemam pocit ze by to svitlo nak drive ze je v aute tma. 

post-86761-0-83411200-1410280254_thumb.j

• o 10 měsíců později...
Vloženo

Díval jsem se na to do nějakých ceníků, co mám (ale jen na FL).

Já to tak mám také a nepřijde mi to nějak nepohledné. Podle mě to také víc cloní, sun set totiž není příliš zatmavený. Brácha si na combi s SS dokonce clony ještě dokupoval...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...