vonsakjakub Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 a tak to bude pod tou sedackou to cidlo hej a preco pisu niektori ze je aj ze niekde pri prevodovke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 (editace) Protože čidlo rychlosti je u převodovky. Štěpán měl sice podobný problém, ale způsoben pravděpodobně jinde, resp. něčím jiným Editováno: 31. Červenec 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 a supe nevies miposlat ako vyzera to cidlo a kde ho presne hladat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 No takze hosi opravene pomohlo mi precistenie kontaktou na cidle rychlosti ktory sa nachadza pri prevodovke nad hnaciou hriadelou na lavej strane sofera. Navod: staci ked odkrutite lave koleso od sofera,potom odkrutite plastovu kritku ktora je znazornena na obrazku s cislom jeden potom na obrazku cislo dva vidno kde sa asik nachadza ten snimac staci iba zatlacit drotik ktory sa nachadza na svorkovnici a ona sa vam pekne odisti potom vycist nejakim pripravkom napr cisticom brzd a napodobne a poriadne vyfukat mne toto pomohlo a som rad. Dovod precistenia budik rychlosti si robil co chcel skakal hore dole a palivova rucicka taktiez a taktiez mi nesiel tempomat aspon toto dufam pomoze aj vam a dufam som to tu blbo neopisal 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 Dobrá práce. Pěkně s obrázkem a postupem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 diki supe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.