Červenec 31, 201510 r a tak to bude pod tou sedackou to cidlo hej a preco pisu niektori ze je aj ze niekde pri prevodovke
Červenec 31, 201510 r Protože čidlo rychlosti je u převodovky. Štěpán měl sice podobný problém, ale způsoben pravděpodobně jinde, resp. něčím jiným Upraveno Červenec 31, 201510 r od SUP1
Červenec 31, 201510 r No takze hosi opravene pomohlo mi precistenie kontaktou na cidle rychlosti ktory sa nachadza pri prevodovke nad hnaciou hriadelou na lavej strane sofera. Navod: staci ked odkrutite lave koleso od sofera,potom odkrutite plastovu kritku ktora je znazornena na obrazku s cislom jeden potom na obrazku cislo dva vidno kde sa asik nachadza ten snimac staci iba zatlacit drotik ktory sa nachadza na svorkovnici a ona sa vam pekne odisti potom vycist nejakim pripravkom napr cisticom brzd a napodobne a poriadne vyfukat mne toto pomohlo a som rad. Dovod precistenia budik rychlosti si robil co chcel skakal hore dole a palivova rucicka taktiez a taktiez mi nesiel tempomat aspon toto dufam pomoze aj vam a dufam som to tu blbo neopisal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.