Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Welcome to the jungle. We got fun 'n' games......Jsou úvodní slova songu kapely Guns N' Roses.

Tímto Vás chci seznámit s mým novým Roomstrem 1.2 TSI, zelená jungle metalíza.

Roomstřík byl objednán 19.3.2014 a po téměř nekonečném čekání dodán a předán 29.8.2014.

Nu což, dočkal jsem se a to je hlavní.

Vybrali jsme model Trumf ambition a doobjednali:

Ambition plus - bo pohodlí

Climatronic - bo luxus

Boční lišty - bo ochrana

Další 4 repra - bo sound

Hlavové a boční airbagy - bo bezpečnost

El.okna full - bo praktičnost

Tažné - bo vozík

16" Elby - bo dizajn

Zástěrky v předu i v zadu - bo maras

4 roky záruka - bo jistota

No a Zelená jungle metalíza - bo úúúžasnáááá barva

Najeto doposud 120 km.......Naprostá nirvána oproti naší bývalé 18. let staré Felicii....

Jelikož jsme přiobjednali vše potřebné, s dalším vylepšením už ani nepočítám....

Dodám ještě lišty prahů a nákladové hrany a už jen jezdit....jezdit....jezdit...

Žeby koncovka výfuku???? a už to začínáááá.... :kol-18:

Takže Škodě zdar a Roomsterům zvláště... :kol-48:

post-77689-0-57296000-1409593527_thumb.j

post-77689-0-57368800-1409593618_thumb.j

post-77689-0-40793200-1409593703_thumb.j

post-77689-0-46825100-1409593820_thumb.j

Editováno: , autor: slon100
Vloženo

Vítej a ať dělá jen radost!  ;)

S úpravami jsem měl stejný názor, když jsem sem přišel..  (ale na seznam si připiš i ozdobné kryty pedálů - vypadají suprově)  :kol-28:

Vloženo (editace)

Tak dnes dorazily objednané ochranné lišty prahů a nákladové hrany + guma do kufru... :rolleyes::kol-47:

PS: Najeto 280 km....

post-77689-0-97719600-1409673725_thumb.j

Vloženo

No peklo ani ne....Ale bylo mi divné, že po dvou a půl měsíci po objednání nezná prodejce ještě termín výroby...

Tož zkontaktovali Škodovku a zjistili, že byla špatně zadaná objednávka. :wallbash:

Vše bylo napraveno a pak už dodání proběhlo bez problémů....

Vloženo

Niekoľko krát som si prečítal tvoju výbavu a za boha som nevedel prísť na to, čo si si také doobjednal, že im to trvalo takmer 5 mesiacov. Už mi to je jasné ... :kol-31:  

Dali ti aspoň dodatočnú zľavu?

Vloženo

Tak dnes dorazily objednané ochranné lišty prahů a nákladové hrany + guma do kufru... :rolleyes::kol-47:

PS: Najeto 280 km....

Antivibračná podložka pod značku je výborná, pokiaľ drnčí iba rámček o karosériu. Ja som musel ešte vypodložiť aj značku v samotnom rámčeku. 

Vloženo (editace)

Niekoľko krát som si prečítal tvoju výbavu a za boha som nevedel prísť na to, čo si si také doobjednal, že im to trvalo takmer 5 mesiacov. Už mi to je jasné ... :kol-31:  

Dali ti aspoň dodatočnú zľavu?

Slevu přímo ne. Ale za tu dobu co jsem čekal se změnila konfigurace a mám tam hlídání tlaku v pneu a vstup AUX, které jsem původně nechtěl a nic jsem za ně nedopácel. Prodejce mi ještě dovybavil auto gumovými koberečky a kompletní povinnou výbavou. Ale netuším, jestli tu výbavu a koberečky nedávají k new autu každému.

Jinak jsem jako bonus dostal grátis zamykání zpátečky, ale to jsem měl přislíbené už při objednání.

Takže za mě naprostá spokojenost jak s výbavou, tak i s prodejcem... :kol-47: .

Mimochodem pán, se kterým jsem jednal zpočátku při objednání, který vlastně "zvojtil" tu objednávku, tam už nepracuje.....

Z jakého důvodu ovšem netuším...

Vloženo

Ahoj Slone, gratuluju Ti ke krasnemu Roomsteru :kol-47:

Přeju Ti, ať děla jen samou radost, jako mě :)

Vidím, že si z Ostravy ... nechceš si udělat výlet na sraz do Vrchlabí? Přitom se autko trošku zajede :) Já tam budu taky ;)

Vloženo (editace)

Rád bych, ale máme v tom termínu srázek s přáteli, na který se těším už celý rok.

Takové předukončení motorkářské sezóny....

Ale bude-li nějaká akcička a volný čas, rád se přijedu juknout....

Jinak.... ´´Bo Havířov´´!!!...... :kol-28:

Vloženo (editace)

Na to je snadná odpověď.

Pracuji u zaměstnavatele, jehož flotilu služebních aut zabezpečuje právě ostravský prodejce.

No a my jako řadoví změstnanci máme u něho zajímavé slevy....Jak na nákup, tak na servis...

Žel bohu na akční modely se tato sleva na nákup nevztahuje..(akční model Trumf)

No a má drahá polovička pochází taky z Ostravy, tudíž jsem tam pečený-vařený....min. 2x do týdne jsem v OV.

Takže nákup auta v  OV mi nedělal žádný problém...... :kol-31:...

Vloženo

Jak si někdo může koupit dodávku jako osobní auto... No děs. Jinak v pondělí pamatuj na slušné vychování. Připomínám ti to, bo jsi z vesnice a některé atributy mezilidských vztahů ještě nemáš zažité.

Vloženo

Koukám, že letadlo mezi Topolama prokličkovalo.... :kol-83:

Nu což, .....dodávku.....???.....napsal týpek, co chtěl Berlingo.... kol12 a nakonec koupil vyššího Roomstera bez kufru.. :kol-138:

A v pondělí neboj.....my vesničané máme demižonů plné sklepy... -_-

:skoda:    PS: Tohohle smajlíka jsem si vždycky přál použít.....

Vloženo

Nikoliv berlingo ale partner teepee. S tím malým kufrem na kreditku,to těch pár dní kolem komína vydržíme. Přiber něco jistého...Radvanice kvůli toho zavřeli.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...