Robin Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Mal by som taký dotaz, mám RS spojler na combi, je na ňom výrez pre tretie brzdové svetlo. Montáž spočíva v tom, že vyberiem tretie brzdové svetlo z piatych dverí, dám ho do spojleru a spojler umiesnim do otvoru po treťom brzdovom svetle na dverách a na okrajoch spojeru ešte poistím lepením. Moja otázka je či je tretie brzdové svetlo rovnaké pre dvere(combi) a spojler alebo sa odlišujú? Vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robin Vloženo 8. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2006 hm... nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 No já nevím, ale jak jsi to napsal... tak na to je jenom jedna odpověď - ano máš pravdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Podle mě,to bude úplně něco jiného,protože si myslím,že to vnitřní nebude vodotěsné a taky odolné jako to b.světlo na ten spoiler !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robin Vloženo 9. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2006 Podle mě,to bude úplně něco jiného,protože si myslím,že to vnitřní nebude vodotěsné a taky odolné jako to b.světlo na ten spoiler !!! Hm, vodotesné, ale tretie brzdové je na combi vonku, takze by malo byt vodotesné... Naozaj nemá nikto praktickú šajnu o tomto probléme?? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 není stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robin Vloženo 14. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Má niekto skúsenosti s montážou RS combi krídla??? Poraďte mi prosím, čo je najsprávnejšou alternatívou - lepenie alebo nebodaj ešte to treba aj skrutkovať?? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.