Publikováno Září 7, 200619 r Mal by som taký dotaz, mám RS spojler na combi, je na ňom výrez pre tretie brzdové svetlo. Montáž spočíva v tom, že vyberiem tretie brzdové svetlo z piatych dverí, dám ho do spojleru a spojler umiesnim do otvoru po treťom brzdovom svetle na dverách a na okrajoch spojeru ešte poistím lepením. Moja otázka je či je tretie brzdové svetlo rovnaké pre dvere(combi) a spojler alebo sa odlišujú? Vďaka
Září 9, 200619 r No já nevím, ale jak jsi to napsal... tak na to je jenom jedna odpověď - ano máš pravdu...
Září 9, 200619 r Podle mě,to bude úplně něco jiného,protože si myslím,že to vnitřní nebude vodotěsné a taky odolné jako to b.světlo na ten spoiler !!!
Září 9, 200619 r Autor Podle mě,to bude úplně něco jiného,protože si myslím,že to vnitřní nebude vodotěsné a taky odolné jako to b.světlo na ten spoiler !!! Hm, vodotesné, ale tretie brzdové je na combi vonku, takze by malo byt vodotesné... Naozaj nemá nikto praktickú šajnu o tomto probléme?? Dík
Září 14, 200618 r Autor Má niekto skúsenosti s montážou RS combi krídla??? Poraďte mi prosím, čo je najsprávnejšou alternatívou - lepenie alebo nebodaj ešte to treba aj skrutkovať?? Dík
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.