pmultimix Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 AHoj, tak se chci pochlubit, dneska sjem jel do práce, najížděl jsem z vedlejší na hlavní, co měla dva pruhy. V obou jela auta, a jedno z toho našeho, kam jsme měli najet (ženská ve feldě byla přede mnou) zajelo do druhého, a náš byl volný, v dálce jelo jen další auto (bylo daleko), tak pořád koukám do prava, a dám jedničku a plyn, a bum. Ona nejela. Měla utržený nosník a zkroucené plechy, blatník a páté dveře. Já mám škráblý nárazník, udtržený chladič z úchytů, vytržený světlomet a rozhozené mlhovky. Jinak mám rozlícovaný ten nárazník. Pak dám fotky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 AHoj, tak se chci pochlubit, dneska sjem jel do práce, najížděl jsem z vedlejší na hlavní, co měla dva pruhy. V obou jela auta, a jedno z toho našeho, kam jsme měli najet (ženská ve feldě byla přede mnou) zajelo do druhého, a náš byl volný, v dálce jelo jen další auto (bylo daleko), tak pořád koukám do prava, a dám jedničku a plyn, a bum. Ona nejela. Měla utržený nosník a zkroucené plechy, blatník a páté dveře. Já mám škráblý nárazník, udtržený chladič z úchytů, vytržený světlomet a rozhozené mlhovky. Jinak mám rozlícovaný ten nárazník. Pak dám fotky ... No to to mohlo dopadnout ještě hůř, hlavně že jste celí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 AHoj, tak se chci pochlubit, dneska sjem jel do práce, najížděl jsem z vedlejší na hlavní, co měla dva pruhy. V obou jela auta, a jedno z toho našeho, kam jsme měli najet (ženská ve feldě byla přede mnou) zajelo do druhého, a náš byl volný, v dálce jelo jen další auto (bylo daleko), tak pořád koukám do prava, a dám jedničku a plyn, a bum. Ona nejela. Měla utržený nosník a zkroucené plechy, blatník a páté dveře. Já mám škráblý nárazník, udtržený chladič z úchytů, vytržený světlomet a rozhozené mlhovky. Jinak mám rozlícovaný ten nárazník. Pak dám fotky ... No to to mohlo dopadnout ještě hůř, hlavně že jste celí. No jo. přijela tam havarijní služba a nabídli mi, že mi to vyřídí i s pojištovnou, a mají prý i smlouvu se škodovkou a kooperativou, kde jsem pojištěn havarijně. No a tak čekám, jak to dopadne. Někdo mě varoval, abych si dal pozor, aby pojištovně nenaúčtovali (správně) nové díly, ale mě nedali staré !!! Tak mám takový divný pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 JInak škody: nalomené pacičky dole u chladiče, pak pacičky na světle, a nalomený a odřený nárazník, jinak to vypadá v pohodě, zítra tam budu volat, tka jsem zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 tak co nějaké foto není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 tak co nějaké foto není Dneska nebo zítra tam dám fotky. Už je to hotové, spravené. Vypadá hezky, to jo, ale něco mi nesedí v motoru. Jako by byly jiné šrouby a i mi přijde, že se s tím jinak řadí, ael doufám, že to je jen subjektivní no ... A hlavně to míň táhne, bych řekl. každopádně třeba sání od filtru je nějaké divně volné. Doufám, že nevzali mé díly a nedali mi tam nějaké staré krámy ... mám z toho divný pocit a je mi nanic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 tak se podívej na plasty máš tam datum výroby, snad bude OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 tak se podívej na plasty máš tam datum výroby, snad bude OK navíc mi prý leštili plasty v interieru a smrdí to tam jako zdoch .. // kde máš na těch plaastech datum výroby? jo a jak poznáš, jestli s motorem něco není? jako nechci to přehánět, ale líbí se mi to čím dál tím míň .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmultimix Vloženo 21. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Tak jsem se díval na to vyúčtování, co posílali pojiš'tovně, a vidím tu, že měnili i komplet levé i pravé světlo, světlomet. Už na pohled se mi zdálo, že není úplně identické, co tam bylo (v detailech se liší). Navíc nebyly vůbec poškozeny, v zadu bylo pravé utržené, to je pár šroubků. To pravé se vůbec nemělo měnit !!!! mám chuť to tam jet znovu probrat ... nezdá se mi, že by to byl originál ŠKODA světlo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 taj to je humus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 tak kto už mal nehodu z F alebo R? ja sa priznám že mi nejaký ožral doškriabal avior a nárazník+ľavú zastierku sekať ruky no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Přiznej chybu a nekal vodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 dojdem ráno na parkovisko a nájdem škriabnuté auto kde je chyba??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 (editace) Mám i viníka...asi 160ti letý dědek... Přijel když bylo místo prázdné. Stál předním kolem v mém vyhrazeném stání. Mezi tím přijela manželka a to staré tupé hovado když odjíždělo,tak nechal volant tak jak když přijel...začal couvat a fertig. Editováno: 7. Září 2014, autor: Jay Kay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 To si děláš srandu, že si ho i viděl... To kdybych ho u auta ještě stihl, nacpal bych ho do vyfuku a vytáhnul nádrží... A kdyby ujel, tak rovnou volat policajty, jsou sice na 2 věci, ale toto by možná zvládli vyřešit, když máš fotky... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 Fotky jsou dost rozmazané. Fotil jsem z balkonu. Napsal jsem si SPZ a nechal si ho zjistit..no je to dědula-invalida...ale asi bude muset shánět nové sklo...aspoň jedno... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 (editace) Je to hnus.... Okno...? Zadní.. Ty nejsou obvykle pojištěné Editováno: 7. Září 2014, autor: Galvi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Tak trochu nechápem. Máš EČV, v ČR je povinné PZP, tak čo tu riešite so sklom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 To sklo bylo myšleno jako pomsta.Těžko mu budu dokazovat že mi to udělal on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 no čo jaj kaj už si mu to rozflákal? len pozor aby sa po skle nerozsypal celý Favo :D :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 Jaký favo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 (editace) Bylo to Saxo a ne ještě jsem se nepomstil...(bohužel?) patřím k těm lidem co mají k druhým-věcem,lidem úctu,což se mi teda už tolikrát nevyplatilo,ale bohužel nemůžu za to jak mě rodiče vychovali... Editováno: 19. Září 2014, autor: Jay Kay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 A děláš dobře. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 couz sam by som to nezvladol asi... ale k tomu dedovi by som isiel aj s fotkou... ale fakt to na prvy pohlad vyzera ako Fáčko 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Mě jednou naboural taky starší chlapík .. seděl jsem v autě a on do mě vrazil tak že se auto odsunulo o metr .. naštěstí jsem měl jen lak dodřený a bylo mě ho líto ikdyž jsem ho seřval a málem mu dal po hubě .. vždy chytnu amok ale bylo mě ho tak líto že jsem ani policajty nevolal :/ příště takovou chybu ddoufám neudělám .. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.