novej Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 (editace) Ahoj, mám problém s páčkama. když nastartuju tak mi několik kilometrů nefungují tlačítka na pravé páčce. rozchodí se to pokaždý za jinou dobu, pak už to funguje v poho do dalšího nastartování. na levý páčce se mi dvakrát stalo že jsem hodil pravej blinkr a on nejdřív začal blikat levej a asi po dvou, třech bliknutích se zpamatoval a začal blikat normálně do prava. nemáte někdo zkušenost co by mohlo být špatný? díky za reakce. Editováno: 11. Září 2014, autor: Pawouk Upraven název vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kminous6 Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Můžou bejt v háji kabílky v páčkách, nebo kabílky co vedou z auta do podvolantovky... no a když jsou OK všechny kabílky, tak můžeš akorát tak vyměnit podvolantovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Ani jedno rozeber packu a procisti kontakty a bude to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.