Tukytron Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Zdravim mam mensi problem zhorelo my ovladani jasu palubni desky O1 r.v.2001 a ted my nesviti. Da se to nejak propojit aby my to svitilo nez koupim novy? Popripade nema nekdo nahradni za rozumnou cenu č.dilu - 1U0941333D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Kolega má na octavii podobný problém.Nejde regulace světel a ani regulace podsvícení.Má asi vadný spínač světel.Má na konektoru ovladače propojeny piny 2 - 17 sice mu podsvícení svítí,ale nejde regulovat jas.Zkusto a možná ti najede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matko291 Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Zdravim mam mensi problem zhorelo my ovladani jasu palubni desky O1 r.v.2001 a ted my nesviti. Da se to nejak propojit aby my to svitilo nez koupim novy? Popripade nema nekdo nahradni za rozumnou cenu č.dilu - 1U0941333D Ahojte Bude pasovať samotny ovládač na obrázku hore do plastu na miesto ovládača ktorý nemá reguláciu jasu? či sa musí vymeniť celý vypínač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulet Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 (editace) zdravim exl mi spinac svetel, nerozsvitily se mi potkavacky. Tak sem sehnal jiny ale bez regulace podsvitu palubovky v slepe nadeji ze snad bude svitit na max ale nesviti vubec (a taky ze s regulaci vychazel asi o litr vic). Hledam zpusob jak co premostit na kontaktech do spinace aby podsvit palubovky svitil na max, nikdy mi neprislo ze by to bylo nejake neprijemne. Usuzuji ze podsvit delaji nejake male 12V zarovecky takze pustit do nich plnou stavu neni nic proti nicemu... (Octa 1 / 98) edit : tak vyreseno. Propojenim kontaktu 13 a 17 vse vyresilo, vse sviti jak ma Editováno: 17. Únor 2015, autor: ulet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.